Uutiset

Arjen Sankarit, osa IV

Kesäkauden aikana tutustutaan ja kerrotaan tarinoita miesten edustusjoukkueen pelaajista sekä taustoista ja matkasta kohti tulevaa kautta.

Marko “Hippi” Merikukka, 52v.

Huoltajan tittelillä tässä on nyt jokunen vuosi menty. Joka paikan höyläksi kuvaisin itseäni ehkä paremminkin. Milloin jätkien autoja hinaan ja milloin lapoja vaihtelen.

Sellaista hommaa ei oo mitä Marko ei tekisi joukkueen eteen. Tekevälle toki sattuu.

 

Oma urheilutausta
Mainetta ja menestystä on tullut niitettyä niin jalkapallon, jääkiekon, kaukalopallon, kartingin kuin nyrkkeilynkin parissa. Jalkapalloa LTR:n ja Maskin riveissä.
Jääkiekkoa nuorena stadissa ja vanhempana pari kautta KHL:ää.
Oman urheilu-uran ehkä hämmentävin kokemus löytyy salibandyn parista kuitenkin parin vuoden takaa kaudelta kun divariin noustiin, Poika oli perkele selkäni takana sopinut Kallion Jarin kanssa että jos karsintapaikka on runkosarjan lopussa plakkarissa niin meikäläinen menee maaliin, torjuntoja tais olla yhtä paljon ku päästettyjä maaleja, jätkät kuitenki hoiti homman kotiin ja voitettiin.

Markon yllätys peli Edarin luukulla nousu kaudelta 2017-2018.

 

Rangers
Rangers tuli kuvioihin vuonna 2001, kun poika ilmotti, että haluaa alkaa sähläämään. Siitä asti aktiivisesti Nikon kanssa pyöritty jos jonkin sortin reissuissa hovikuskin, henkilökohtaisen huoltajan ja omanlaisen katsomovalmentajan roolissa.
Edarin huoltohommiin ryhdyin noin 6 vuotta sitten, kun silloinen päävalmentaja Markus Leppänen sai houkuteltua minut mukaan. Aluksi tarkotus oli mennä pojan mukana että jos Niko päättää lopettaa tai muuta vastaavaa niin sitten jää huoltohommat myös minulta. Noh, ei se ihan niin mennyt, pitäähän yhden Merikukan vähintään edustaa sitä Kylien ykkösjengiä. Aikoinaan porukkaan pääsi heti mukaan hyvin, siitä jengistä ei paljoo jätkiä enää pelaile, mutta sama loistava meininki kylillä on jatkunut siitäkin huolimatta.

Aina Marko ei ymmärrä sitä miten raudanluja tyyppi hän  on, niinpä lisätään loppuun muutamat kommentit kaverin puuhista jengin eteen:

Tapio Sarkkinen, monivuotinen joukkueen kapteenin pari sanaa Markosta.

-Jokapaikanhöylä ja saatanan hyvä sellanen! Ei oo asiaa, mistä tää kaveri ei tiedä! Eikä oo asiaa, mitä tää kaveri ei osaa korjata! Tekee joukkueen eteen pirusti ylimäärästäkin duunii pyytämättä! Sitten kun mies on vielä varustettu pirun hyvällä huumorintajulla, nin parempaa joukkuekaveria saa etsiä. Nyt on jo ikävä, pirun hieno mies!

Aleksi Moilanen, edarin vanha, mutta ei unohdettu maalitykki.

Mitäs mä Markosta sanoisin. Huippujätkä joka on aina iloinen ja aina jotain korjaamassa. Oli kyseessä sitten laidat tai säbävälineet. Edarin tuki ja turva. Katoava luoononavara ja näitä jokainen joukkue ja seura tarvitsee, Kiitos Marko menneistä vuosista.

Markon ja muut Kylän Jätkät näet parhaiten ostamalla kausikortin:

https://kirkkonummirangers.fi/tue-kylan-jatkia-kannatus-ja-kausikortit-20-21-nyt-myynnissa/

Vastaa