Arjen sankarit, osa III

Kesäkauden aikana tutustutaan ja kerrotaan tarinoita miesten edustusjoukkueen pelaajista sekä taustoista ja matkasta kohti tulevaa kautta.

Urheiluhieroja / Huoltaja
Kim Nyholm
Olen syntynyt vuonna 1993, kyliltä kotoisin ja asunut lähes koko ikäni Masalassa, jossa asun tälläkin
hetkellä.

Työ

Ammatiltani toimin palomies-ensihoitajana Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella, sekä urheiluhierojana
toiminimellä KN Urheiluhieronta, jonka vastaanotto sijaitsee kotonani.

Urheiluhierojana
Suoritin Hierojan ammattitutkinnon ja Urheilijan lihashuolto-ohjelman Lohjalla Luksiassa, josta valmistuin 2017. Olen ollut mukana mm. naisten käsipallon SM-sarjassa hieroja/huoltaja sekä tehnyt yhteistyötä lohjalaisen SM-tason pikajuoksijalupauksen kanssa.

Yhteistyö Rangersin kanssa alkaa
Oli kuuma kesäpäivä 2019, kun olin itse hikoilemassa LT Sport Centerillä ja viereeni tuli reenaamaan muutama kovakuntonen kaveri sinivalkoisissa Rangers-paidoissa. Kysyin kaksikolta, että pelaavatko he Rangersin edustuksessa, ja pelasivathan he. Seuraavaksi tiedustelin, että mikä on joukkueen tilanne hierojan ja hieronnan suhteen. Sain vastaukseksi, että tilanne taitaa olla vähän avoin, kun edellinen
hieroja, jonka kanssa oli ollut yhteistyötä, ei enää olisi maisemissa. Mutta tarvetta hieronnalle kuulemma olisi pitkin kautta, eikä ratkaisua ollut valmiina. Tässä tuli minun tsäänssini! Kysyin, että kenelle voi soittaa ja kaverit antoivat Sebun numeron, johon soitin samana iltana, esittelin itseni, kerroin päivän tapahtumasta, kysyin jengin tilanteesta ja ehdotin tapaamista.

Ensitapaaminen Sebun kanssa

Taas oli nätti päivä, varmasti kesä kuumin. Tapasin Sebun ensimmäisen kerran kun treffattiin kahvilassa kylillä, ei ollut vaikeeta arvata kenen pöytään hakeutua, kun kahvila oli muuten täynnä eläkeläisiä ja sitten yhdessä pöydässä oli verkkareihin sonnustautunut nuorehko 190+ senttinen leppoisan oloinen kaveri. Esittäydyin, kerroin kuka olen ja mitä minulla on tarjota, kuten urheiluhierontaosaamisesta, ensihoidosta, huoltajatausta jne. Utelimme toisiltamme asioita vuoron perään ja tapaaminen taisi venyä yli tunnin mittaiseksi ja päädyimme yhteistyöhön. Aurinko paistoi minulle ja koko Kirkkonummelle.

Kausi 19-20 ja tuleva kausi

Kausi 2019-2020 oli minulle ensimmäinen Rangersin kanssa. Vuosi vastasi hyvin kaikkiin odotuksiini ja kaikki meni jopa paremmin kuin osasin odottaa ja toivoa. Oli sopivasti haasteita, muutamia pieniä vastoinkäymisiä, paljon onnistumisia, koen että pääsin sulautumaan heti osaksi jengiä ja että heti alussa muutaman onnistumisen jälkeen sain täyden luoton jengiltä. Kamoo, mahtava fiilis! Tän jengin
yhteishenki on jotain aivan käsittämätöntä!

Kimi hoitaa, paikalla ei väliä.

Odotan innolla tulevaa kautta. Rock on! Pommarissa nähdään!!!!!!!!!!