Uutiset

Sinustako Tyttösäbääjä?

Rangersin tyttösäbä on jatkanut vauhdikasta kasvua. Syksyllä saatiin jo hienosti 40 tyttösäbääjän raja rikottua ja Rangersissä pelaa jo tyttöä kaikissa ikäluokissa. Tyttösäbä Rangersissä on yksi iso yhteisö, ja joukkueet tekevät paljon yhteistyötä keskenään. Useita E-tyttöjä on pelannut välillä D-tyttöjen riveissä, ja F-tyttöjä on pelannut E-tyttöjen peleissä. Tämä mahdollistaa kullekin pelaajalle henkilökohtaisen kehityspolun taitotasojen mukaisesti. Samoin tyttöjoukkueiden kanssa järjestetään yhteistä ohjelmaa, kuten syksyn tyttösäbäleiri ja yhteinen vierailu Edarin pelissä. Rangers tyttösäbäyhteisöä tullaan jatkossakin vaalimaan, ja pidetään huolta yhteistyöstä eri joukkueiden välillä. Vaikka tämä kausi on vasta puolessa, meidän innokkaat tyttösäbä-aktiivit suunnittelevat jo ensi kautta, ja se näyttää hyvältä! Esimerkiski tyttösäbäleiri ensi syksyllekin on jo varattu! Kaikki tyttöjoukkueet suuntaavat siis Eerikkilään 20.9 ensi syksynä! Oletko sinä mukana reissussa?

Nyt vuodenvaihteessa jokaiseen joukkueeseen on tullut useita uusia tyttöjä, joten nyt kannattaa tulla kokeilemaan tyttösäbää. Näillä näkymin Rangersissä tulee ensi kaudella (2019/2020) löytymään entistä enemmän tyttöjoukkueita, ja siten laji kannattaakin aloittaa jo nyt. Ensi kauden Rangers joukkueet näillä näkymin ovat.

C-tytöt (04-07 syntyneet)

C-tytöt perusrunko tulee ensi kaudella olemaan tämän kauden D-tyttöjen joukkue. Joukkueeseen tulee kuitenkin mahtumaan uusia pelaajia, ja jos laji kiinnostaa, kannattaa treenaaminen aloittaa jo nyt keväällä D-tytöissä, jolloin taitoja on ehtinyt jo vähän kehittyä. Näillä näkymin C-tytöt tulee treenaamaan ensi kaudella 3-4 kertaa viikossa.

D-tytöt (07-09 syntyneet)

Kaudelle 19/20 D-tyttöjen perusosan tulee muodostamaan näillä näkymin tänä vuonna E-tytöissä pelaava joukkue. E-tytöissä on tällä hetkellä 13 innokasta tyttöä, joten joukkueeseen vielä hyvin mahtuu uusia tyttöjä. Näillä näkymin C ja D-tytöt tulevat ensi kaudella muodostamaan yhden isomman treeniryhmän, jolloin tytöt voivat taitotason ja oman ikänsä mukaan pelata molemmissa kokoonpanoissa. D-tyttöjen treenimäärät todennäköisesti pysyvät ensi kaudellakin kolmessa kerrassa.

E-tytöt (09-11 syntyneet)

Ensi kauden E-tyttöjen joukkue tulee muodostumaan pitkälti tämän kauden F-tyttöjen joukkueesta. Tämänkin joukkueen perusta on vahva, ja joukkue pysyy kasassa ensi kaudella. Tämän kauden F-tytöt ovat pelanneet ja kehittyneet hienosti. Tähänkin kokoonpanoon toki mahtuu, ja tervetuloa! E-tyttöjen treenimääräksi ensi kaudellakin on kaavailtu kolmea kertaa viikossa.

F-tytöt (11-12 syntyneet)

F-tytöt tulee muodostumaan osasta tämän kauden F-tyttöjä, sekä uusia G-tyttöjä. F-tytöissä tavoite on innostua lajista ja joukkueena toimimisesta, ja tähänkin ryhmään on aina ollut helppo tulla. Näillä näkymin ensi kaudellakin E ja F -tytöt tulevat muodostamaan isomman yhteisen treeniryhmän, jolloin treeneissä voidaan tarjota oman taitotason mukaisia treenejä, ja tytöt tulevat tutuiksi eri ryhmissä. F-tyttöjen treenimäärät ensikaudellakin pysyvät todennäköisesti kahdessa kerrassa.

G-tytöt (13-15 syntyneet)

G-tyttöjä on toki ensi kaudellakin tarkoitus jatkaa, ja ryhmän koon mukaan päätetään minkälaisena ryhmä kehittyy. Jos ryhmään tulee riittävästi innokkaita tyttöjä, G-tytötkin saattavat ilmoittautua sarjaan. Tämä kuitenkin päätetään joukkueen kesken.

Oletko sinäkin mukana?

Täytä alla oleva lomake, ja nähdään treeneissä!

Vastaa