Uutiset

Punaisia poskia ja innokkaita kasvoja

Tänään pääsivät vauhtiin meidän nuorimmatkin tytöt, eli G-tytöt. G-tytöissä treenaavat ovat syntyneet vuosina 2012-2014 ja tytöt treenasivat yhdessä meidän isompien F-tyttöjen kanssa. Kentällä oli yhteensä 15 tyttöä ja intoa riitti kaikilla. Ensin juostiin vähän hippaa, sitten kisattiin kuljettamalla palloa hallia päästä päähän. Vähän ehdittiin harjoitella syöttöjä ja vetoja ja toki tietenkin pelattiin pieni ottelukin.

Treenien alkua oli kuulemma useammassa perheessä odotettu koko joululoma ja kaikilla olikin treenien jälkeen iloinen naama ja punaiset posket. Ja jokaiselta tuli ilmoitus että ensi lauantaina pitää tulla uudestaan. Yhden tytöt kommenttikin oli: “Treenit oli liian kivat!” Ja tokihan meillä on treeneissä kivaa, kun niitä vetää meidän aivan loistava valmentajamme Liida.

Joukkoon vielä mahtuu hyvin mukaan, joten tervetuloa! Treenit ovat siis lauantaisin 13-14 Kartanonrannan koululla. Laitathan alla olevalla lomakkeella, ennenkuin tulet treeneihin, niin tiedämme odottaa ulko-ovella!

Vastaa