Uutiset

Tyttöenergiaa LT Sport Centerissä F-tyttöjen kutsuturnaus sujui vauhdikkaasti

 

Tähään LähiTapiola Sport Centerillä koettiin tyttöenergiaa, kun järjestimme 4 joukkueen kutsuturnauksen 5-8 vuotiaille tytöille. Turnaukseen kutsuttuna olivat Vihdin Salisudet, Northern Stars ja Esport Oilers. Kukin joukkue pelasi kolme 30 minuutin ottelua ja tulivat kentältä intoa puhkuen vaihtoon. Ensimmäisestä ottelusta vastasivat Rangers ja Northern Stars, jonka jälkeen vuoroon pääsivät VSS ja Oilers. Tämän jälkeen pidettiin pieni tauko, jotta VSS:n tytöt saivat levätä, jonka jälkeen oli VSS:n ja Oilersin vuoro pelata. Samaan tyyliin jatkettiin kunnes kaikki olivat saaneet pelata toisiaan vastaan.

Ottelut olivat mukavan tasaisia, ja maaliverkko heilui kaikissa otteluissa molemmissa päissä. Toki oli voittajia ja häviäjiä, mutta kaikilla oli ottelun jälkeen hyvä mieli. Turnauksen loputtua toki kukin tyttö sai palkinnoksi ansaitun kultamitalin. Vaikka peliaikaa tuli kullekin joukkueelle 1,5 tuntia, ei se tuntunut tytöille riittävän, vaan otteluiden välisen ajan tytöt käyttivät pelaten omatoimisesti viereisellä kentällä. Luulempa että päivän jälkeen ei tarvinnut unta enemmiten sängyssä odotella. Niin ja toki päivän päätteeksi jokainen lähti kotiin kultamitali kaulassaan.

Rangers F-tytöt harjoittelevat vielä toukokuun tiistaisin 17-18 Kirkkoharjun koululla ja sunnuntaisin 15-16 Kartanonrannan koululla. Joukkueelta löytyy lainamailoja ja suojalaseja, joten kokeilemaan voi tulla kunhan sisäpelitossut ja juomapullo löytyy. Syksyllä tarkoituksena on jatkaa toimintaa normaalisti heti elokuussa ja toki ilmoittautua aluesarjaan, jotta päästään pelaamaan muita vastaan. Löytyykö kotoasi innokas tyttö, joka haluaisi tulla kokeilemaan tyttösäbää? Harjoituksiin voi tulla vapaasti kokeilemaan. Täytä alla oleva lomake niin kerromme lisää!

Vastaa