Uutiset

Rangersin F-tytöt loistivat viikonlopun timanttiturnauksessa

Espoon Loiske järjesti viime viikonloppuna perinteikkään PUFFET CUP:n jossa F-tytöt olivat mukana Timanttiturnauksessa. Turnaukseen osallistui yhteensä kahdeksan joukkuetta pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta. Joukkueet oli jaettu kahteen lohkoon, joissa kukin joukkue pelasi kolme ottelua.

Peliin lähdettiin Rangers -huudon kaikuessa
Pamela maalinteossa

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli EräViikingit Helsingistä. Tytöt lähtivät pelaamaan reippaasti ja erätauolle jäädessä taululla oli 4-1 lukemat. Siitä oli hyvä lähteä toiseen erään, jossa saatiin tehtyä vielä kaksi maalia, lopputuloksena hieno 6-1 voitto. Toisessa pelissä vastustajana oli FBC Turku blue, ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä ja erien välissä Rangers oli hienoisessa 4-2 johdossa. Toiseen erään saatiin lisää tsemppiä ja pillin viheltäessä toisen erän päätökseksi taululla komeili 6-3 Rangersin hyväksi.

Eveliinan veto uppoamassa Northern Starsin maaliin

Kolmanteen peliin lähtiessä alkoi tunnelma olla jo varovaisen toiveikas finaalin suhteen. Samassa lohkossa pelanneet EräViikingit ja Northern Stars White olivat pelanneet tasan. Pistetaulukkoa tarkastellessa kolmannen pelin häviölläkin olisi päästy pelaamaan pronssista. Kolmanteen peliin Northern Stars White vastaan lähdettiin hyvällä fiiliksellä. Ensimmäisessä erässä vastustajan verkko heilui 3 kertaa. Toiseen erään lähtiessä tunnelmat oli jo korkealla ja näytösluontoisesti tytöt vetivät vielä 5 kertaa vastustajan maaliin. Samalla Rangersin oma maalivahti piti tonttinsa hienosti puhtaana ja vastusta joutui taipumaan ylivoiman alla 8-0 tulokseen. Rangersin tytöt voittivat kaikki lohkonsa ottelut edeten näin suoraan finaaliin. Otteluiden välillä oli hyvin aikaa syödä eväitä ja leikkiä joukkuekaverien kanssa ennen seuraavaa peliä.

Finaalissa vastaan tuli Classic Tampereelta, ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tiukka 3-3. Väliajan reippaan tsemppauksen jälkeen tytöt tekivät vielä kolme maalia vastustajan verkkoon. Rangersin veskari torjui mahtavasti pitäen oman maalin puhtaana toisessa erässä. Lopputuloksena hieno 6-3 voitto. Rangersin tytöt olivat ainoa joukkue, joka voitti timanttiturnauksen kaikki ottelunsa. Tytöt siis todella ansaitsivat turnauksen voiton tehtyään lujasti töitä koko päivän.

Tavoiteltua voittopokaalia kehtaa nostaa!

Joukkueessa on aina tilaa ja tarvetta uusille pelaajille. Toukokuussa Tyttöjen eri ikäluokkien treenit ovat ilmaiset, kannattaa tulla kokeilemaan vauhdikasta lajia hyvässä seurassa. Jos innostuit niin täytä lomake alla ja nähdään treeneissä!

Vastaa