Uutiset

Rangers F-tytöt sai SSBL:tä ja Unihocilta avustusta toiminnan käynnistämiseen Varusteiden avulla saadaan tehoa toimintaan

Kirkkonummi Rangers perusti marraskuussa uuden joukkueen F-tytöille. Joukkue on saanut hyvän alun, ja Rangersin siivissä harjoittelee jo 12 F-ikäistä tyttöä! Tytöt ovat myös niin innokkaita, että ilmoittauduimme kevät kaudeksi aluesarjaan, joten tytöillä on edessä myös otteluita Etelä-Suomessa.  F-tyttöihin on tervetulleita kaikki 6-8 vuotiaat tytöt. Rangersistä löytyykin nyt tyttöjoukkueet kaikille 6-13 vuotiaille tytöille. Ensi kaudeksi yritetään myös perustaa joukkue C-tytöille, jossa harjoittelisivat 12-14 vuotiaat.

Joukkue haki avustusta SSBL:tä toiminnan käynnistämiseen ja saimmekin tänään liitolta iloisen yllätyksen. Yllätyksestä löytyi kahdet maalivahdin varusteet, 20 mailaa, 20 suojalasia, palloja sekä liivejä. Nämä auttavat joukkuetta paljon eteenpäin. Nyt voimme entistä paremmin myös laajentaa maalivahtiharjoitteluja. Lisäksi uudet kiinnostuneet pelaajat voivat tulla kokeilemaan, vaikka omia varusteita ei vielä löytyisi.

Tervetuloa siis kokeilemaan! Tarvitset mukaasi vain sisäpelikengät, sekä sisäharjoitteluun sopivat vaatteet. Tervetuloa treenaamaan!

Vastaa