Uutiset

Rangers F-tytöt aloittivat kautensa Innokkaasti ensimmäisiin otteluihin

Rangers F-tyttöjen matka on edennyt vauhdikkaasti joukkueen perustamisesta 22.10. Joukkueessa treenaa nyt jo 11 innokasta 6-8 vuotiasta tyttöä. Joukkueeseen toki mahtuu vielä lisää pelaajia, joten tervetuloa kokeilemaan. Lisätietoja Joukkueenjohtaja Iikka Väkiparralta (iikka@vakiparta.net). Osa tytöistä oli toki ehtinyt jo treenata pidempää E-tyttöjen riveissä, joten osalle maila ja pallo oli jo tuttuja. Koska joukkue saatiin kivasti kasaan päätettiin joukkueen vanhempien kanssa ilmoittautua kevääksi aluesarjaan. Näin saatiin tytöille myös pelejä. Hieman jännitti, kun tytöt eivät ehtisi paljon treenata ennen matseja, mutta toisaalta otteluissa tytöt kehittyvät parhaiten.

Kausi lähtikin vauhdilla käyntiin. Tytöt pelasivat torstaina 11.1 ensin harkkamatsin Northern Starsia vastaan, josta kotiin tuomisena tuli hienosti tasapeli 4-4 ja iso innostus lajiin. Muutamat uudet tytöt toki vielä hieman ujostelivat kentällä. Lauantaina koittikin sitten iso päivä, sillä tytöt pääsivät pelaamaan elämänsä ensimmäisiä sarjapelejä Mosahalliin Tapanilaan. Tapanilassa odotti kolme ottelua, kotijoukkue Eräviikingit, VSS Vihdistä sekä PSS Porvoosta.

Ensimmäinen ottelu Eräviikinkejä vastaan lähti käyntiin tasaväkisesti. Ervi pääsi kahden maalin etumatkalle ottelun melko alussa, mutta Rangers kavensi ottelun 2-1:een. Tämän jälkeen Ervi teki kaksi maalia, ja ottelu oli jo huolestuttavasti 4-1. Rangers kuitenkin kavensi 4-2:een ennen erätaukoa ja toisen erän alussa vielä 4-3:een. Näissä luvuissa peliä pelattiin hetki. Tällöin Rangersillä tuli pienehkö notkahdus ja Ervi onnistui tekemään siitä muutaman maalin. Tämän johdosta kotijoukkue sai uutta energiaa, kun samalla Rangers vähän vetäytyi, päättyi ottelu 11-4.

Toiseen otteluun mentiin kahden ottelun tauon jälkeen VSS:ää vastaan. Vihtiläiset saivat vahvan alun ja löivät taululle lukemat 0-4 ennenkuin ottelua oli pelattu 6 minuuttia. Maalieron myötä Rangers sai viidennen kenttäpelaajan ja tytöt heräsivät. Oli hieno nähdä että arkuus oli poissa ja kaikki tytöt tekivät tosissaan töitä pallon perään. Erätauolle kuitenkin mentiin 0-4 lukemilla. Toista erää pelattiin myös pitkään samoissa lukemissa, kunnes Rangers aloitti loppukirin ja lyhyessä ajassa teki kaksi maalia vastustajan verkkoon. Valitettavasti loppukiri jäi tuohon, ja ottelu päättyi lukemiin 2-4.

Viimeiseen otteluun tytöt menivät pienen evästauon jälkeen PSS:ää vastaan. Edelliset ottelut jo hieman painoivat jaloissa, mutta silti Rangersin tytöt olivat selvästi heränneet taistelemaan. Tytöt eivät antaneet yhdessäkään tilanteessa vastustajalle periksi, ja jokainen tyttö taisteli kuin konkari. Valitettavasti vastustaja onnistui kuitenkin ratkaisemaan maalipaikkansa paremmin, ja ottelu päättyi lukemiin 3-7.

Kokonaisuutena voi sanoa, että tytöt ovat kehittyneet kahdessa kuukaudessa jo hurjasti. Ero torstain harkkamatsin ja lauantain Rangers – PSS pelin välillä on valtava. Upeaa nähdä miten nämä tytöt kehittyy! Haluatko mukaan. Täytä lomake osoitteessa: https://kirkkonummirangers.fi/mukaan-pelaamaan/.

 

Vastaa