Uutiset

F-tyttöjen kausi käynnistynyt vauhdikkaasti Tänään tytöt saivat myös ensimmäisen voittonsa

F-tyttöjen kausi on käynnistynyt kivasti. Joukkueessa treenaa jo 15 innokasta tyttöä ja joukkue on nyt jo pelannut kolme turnausta Etelä-Suomen aluesarjassa. Sarja on mennyt salibandyn perusteita harjoitellessa ja turnauksiin tutustuessa, mutta tytöt ovat kehittyneet todella vauhdilla. Tänään kevään kolmanteen turnaukseen tytöt lähtivätkin jo aivan konkareina. Joka pelitilanteeseen mennään taistelemaan pallosta ja vastustajaa ei päästetä helpolla. Oppi näkyikin hienoina tuloksina.

Ensimmäisen otteluun Northern Starsia vastaan tytöt tulivat hyvällä tsempillä ja tytöt hakivat ottelusta hienosti elämänsä ensimmäisen voiton 1-6. Tämän jälkeen mentiin ansaitusti ja innokkaina evästauolle. Pari tuntia myöhemmin vastaan asettui ÅIF, jota vastaan tytöt myöskin taistelivat hienosti. Vastustaja oli kuitenkin vahvempi lukemin 4-9.

Viimeiseen otteluun KooVeetä vastaan tytöt tulivat lyhyen 15 minuutin tauon jälkeen taistelemaan. Ensimmäistä erää pelattiin pitkään maalittomana, kunnes KooVee onnistui puristamaan yhden maalin. Aivan erän loppuun he tekivät toisen maalin ja erätauolle mentiin luvuissa 0-2. Tytöt kuitenkin uskoivat omaan tekemiseen ja toiseen erään tultiin taistelemaan. Tytöt ensin hankkivat itsensä tasoihin, ja sitten jo puserrettiin peli 3-2 johtoon. KooVee onnistui vielä tekemään yhden maalin erän loppupuolella, joten ottelu loppui ansaittuun tasapeliin. Hieno suoritus tytöiltä!  Kotiin lähdettiinkin innokkaina voittojätskien kanssa!

F-tyttöihin mahtuu vielä uusia pelaajia, samoin kuin E- ja D-tyttöihin. Joten jos kotoa löytyy innokkaita sählyn pelaajia tai tyttöjä jotka haluavat tutustua lajiin, niin tervetuloa kokeilemaan. F-tytöissä pelaavat tytöt ovat syntyneet vuosina 2009-2012. D-tytöt ovat 5-6 -luokkalaisia ja E-tytöt 3-4 -luokkalaisia.

Vastaa