F-TYTÖT

Tytöt 7-9 vuotta

Kirkkonummi Rangers F-tytöt on vuonna 2011-2012-syntyneille, eli 7-9 vuotiaille. Joukkueessa voi jatkaa pelaamista kolmasluokkalaiseksi. 2013-2014-syntyneille on oma joukkue G-tytöt, jotka treenaavat yhdessä F-tyttöjen kanssa.

F-tytöissä opetellaan liikkumaan monipuolisesti samalla kuin harjoitellaan salibandyn perusteita. Harkkoihin on tervetulleita kaikki tytöt, jotka vain haluavat liikkua yhdessä.
Entistä lajitaustaa ei tarvitse olla. Joukkueessa on hyvä yhteishenkiä ja toisia tuetaan ja kannustetaan.

Harkkojen lisäksi joukkue osallistuu Etelä-Suomen aluesarjaan, jossa on yhden päivän turnauksia noin 8 kaudessa.
Aluesarjan lisäksi pelaamme muutamia harkkamatseja ja saatamme osallistua lähialueen turnauksiin.

Pelivarusteet

Pelivarusteet ovat

• Maila (joukkueelta löytyy lainamailoja, joten ekoihin harkkoihin voi tulla ilman)
  • Suojalasit (joita voit lainata joukkueelta ekoissa harkoissa)
  • Sisäpelikengät
  • Juomapullo (VESI)

Harjoitusajat 2020-2021 (1.6.2020 alkaen)

• Treeneihin tulee ilmoittautua MyClubissa
  • Joukkueeseen kuulumattomien tulee ilmoittautua joukkueenjohtajalle tai vastuuvalmentajalle
  • Torstaisin klo 19:00-20:15 LähiTapiola Sport Centerissä Masalassa
  • Lisätreenit kesäkuussa ulkona vaihtelevissa paikoissa ma 1.6., 8.6. ja 15.6. klo 17:30-18:30 (paikkatiedot myclubista ja jojolta)
  • Lauantaisin klo 10:00-11:00 Kirkkonummen väestösuojassa (elokuusta lähtien)

Harkkoihin voi tulla kokeilemaan vapaasti kahden viikon ajan.
Täytä alla oleva lomake, niin varmistetaan, että paikalla on lainavarusteita. Nähdään harkoissa!

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja nähdään harkoissa!