F-TYTÖT

Tytöt 6-8 vuotta

 

F-tytöt joukkueessa treenaavat tytöt ovat pääasiassa 11-12-syntyneitä, eli 6-8 vuotiaita. 13-14-syntyneille on oma joukkue G-tytöt, jotka treenaavat yhdessä F-tyttöjen kanssa ja jos haluavat mukaan peleihin voivat siirtyä F-tyttöihin suoraan. Joukkueessa voi jatkaa pelaamista tokaluokkalaiseksi. Tämän jälkeen siirrytään seuraavaan joukkueeseen. F-tytöissä opetellaan liikkumaan monipuolisesti samalla kuin harjoitellaan salibandyn perusteita. Harkkoihin on tervetulleita kaikki tytöt, jotka vain haluavat liikkua yhdessä. Entistä lajitaustaa ei tarvitse olla. Joukkueessa on hyvä yhteishenkiä ja toisia tuetaan ja kannustetaan.

Harkkojen lisäksi joukkue osallistuu Etelä-Suomen aluesarjaan, jossa on turnauksia noin 8 kaudessa. Aluesarjan lisäksi pelaamme muutamia harkkamatseja ja saatamme osallistua lähialueen turnauksiin. Treenaamme kahdesti viikossa, E ja G-tyttöjen kanssa.

Pelivarusteet

Pelivarusteet ovat

  • Maila (joukkueelta löytyy lainamailoja, joten ekoihin harkkoihin voi tulla ilman)
  • Suojalasit (joita voit lainata joukkueelta ekoissa harkoissa)
  • Sisäpelikengät
  • Juomapullo

Harjoitusajat 2019/20

  • Maanantaisin 16.30-18 Lähitapiola Sport Center
  • Lauantaisin 10-11 Keskustan väestönsuojassa

Harkkoihin voi tulla kokeilemaan vapaasti kahden viikon ajan. Täytä alla oleva lomake, niin varmistetaan, että paikalla on lainavarusteita. Nähdään harkoissa!

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja nähdään harkoissa!