F-TYTÖT

Tytöt 8-10 vuotta

Kirkkonummi Rangers F-tytöt on vuonna 2013-2014-syntyneille, eli 7-9 vuotiaille, reipas ekaluokkalainenkin pärjää mukana. Joukkueessa voi jatkaa pelaamista kolmasluokkalaiseksi.

F-tytöissä opetellaan liikkumaan monipuolisesti samalla kuin harjoitellaan salibandyn perusteita. Harkkoihin on tervetulleita kaikki tytöt, jotka vain haluavat liikkua yhdessä.
Entistä lajitaustaa ei tarvitse olla. Joukkueessa on hyvä yhteishenkiä ja toisia tuetaan ja kannustetaan.

Harkkojen lisäksi joukkue osallistuu Etelä-Suomen aluesarjaan, jossa on yhden päivän turnauksia noin 8 kaudessa.
Aluesarjan lisäksi pelaamme muutamia harkkamatseja ja saatamme osallistua lähialueen turnauksiin.

Pelivarusteet

• Maila (joukkueelta löytyy lainamailoja, joten ekoihin harkkoihin voi tulla ilman)
  • Suojalasit (joita voit lainata joukkueelta ekoissa harkoissa)
  • Sisäpelikengät
  • Juomapullo (VESI)

Harjoitusajat 2022-2023

• Treeneihin tulee ilmoittautua MyClubissa
  • Joukkueeseen kuulumattomien tulee ilmoittautua joukkueenjohtajalle tai vastuuvalmentajalle
  • Maanantaisin Jokirinteen oppimiskeskuksessa klo 18:30-20
  • Lauantaisin Jokirinteen oppimiskeskuksessa klo 11-12

Kirkkonummi Rangers F-tytöt v. 2022-2023

Harkkoihin voi tulla kokeilemaan vapaasti kahden viikon ajan.

Täytä alla oleva lomake, niin varmistetaan, että paikalla on lainavarusteita. Nähdään harkoissa!

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja nähdään harkoissa!