E-Tytöt

8-10 vuotiaat tytöt

E-tytöissä pelaa pääasiassa 3. ja 4, -luokkalaiset tytöt. Joukkueessa tavoitteena on nauttia liikkumisesta ja oppia uusia taitoja. Into urheiluun yhdessä on tärkeintä. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia, ja kokemusta salibandysta ei tarvitse olla ennestään, vaan harkkoihin voi tulla kokeilemaan ja tutustumaan. Joukkueessamme on todella hyvä yhteishenki, ja tytöt tekevät paljon asioita yhdessä myös harkkojen ulkopuolella.

Kaudella 2018/2019 E-tytöissä näillä näkymin treenaa 11 tyttöä. Treenaamme yhdessä F-tyttöjen kanssa, joten harkoissa aina riittää tyttöjä. Joukkue tulee pelaamaan Etelä-Suomen aluesarjaa, jossa tulee olemaan noin 8 turnauspäivää kauden aikana. Tämän lisäksi osallistumme lähialueen turnauksiin ja pelaamme harkkamatseja lähialueen joukkueita vastaan. Joukkue treenaa keväällä vielä touko/kesäkuussa, jonka jälkeen harkat alkavat taas Elokuussa.  Tervetuloa kokeilemaan!

Harjoitusajat (syksy 2017 – kevät 2018):
  • Tiistaisin, 17:00-18:00, Kirkkoharjun koulu  (Kirkkotallintie 6)
  • Keskiviikkoisin, 16:30-18:00, Lähitapiola Sport Center (Masalantie 346)
  • Sunnuntaisin, 14:30-16:00, Kartanonrannan koulu ja Päiväkoti (Kartanonkuja 1)

Harjoitusajat löytyvät Nimenhuudosta

Varusteet

Treenivarusteet ovat

• Sisäpelikengät
  • Juomapullo
  • Maila
  • Suojalasit

Joukkueelta löytyy lainaksi suojalaseja ja mailoja, joten tervetuloa kokeilemaan jo ennen varusteiden hankkimista.

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake, ja nähdään treeneissä!

Pelaamme Salibandy-liiton Etelä-Suomen aluesarjaa.

Liiton sarjataulukko ja otteluohjelma

Lisätietoja sarjasta liiton sivuilta.

Pelaajat

G A