Uutiset

Rangers tyttöjoukkueiden pelaajia osallistuu Salibandyliiton maajoukkuetien FBA-tapahtumaan

Kirkkonummi Rangersin tyttöjoukkueiden kuluvan kauden vahvat peliesitykset ovat saaneet erityistä tunnustusta, kun D-tyttöjen joukkueesta kaksi kenttäpelaajaa ja maalivahti saivat kutsut Salibandyliiton maajoukkuetien FBA-tapahtumaan maaliskuussa. FBA- eli Floorball Academy -tapahtumaan kutsutaan liiton ikäluokkavalmentajan toimesta alueen joukkueiden lupaavia pelaaja-alkuja yhteiselle leirille. Rangersin tytöille nämä kutsut eivät ole pelkästään hyvä asia yksilötasolla, vaan tunnustusta koko joukkueelle ja taustahenkilöille.

Valmennuksesta Jussi Köpsi ja Emma Romsi vahvistavatkin, että tyttöjoukkueissa ollaan nyt hyvällä kehityspolulla, jonka eteen on tehty paljon työtä kauden aikana – ei pelkästään D-tytöissä, vaan kaikissa Rangersin tyttöjoukkueissa. FBA-tapahtumasta saadaan hyvää oppia koko Rangersin tyttösäbälle. Nuoremmissa ikäluokissa on kasvamassa useita innokkaita ja lupaavia junioreita. Harjoittelumotivaatio on ollut korkealla tasolla ja tuloksia on syntynyt myös pelikentillä. D-tyttöjen aluesarjakausi huipentuu huhtikuussa pelattavaan Etelä-Suomen alueen ylemmän haastajasarjan finaaliin, johon myös osan pelaajista ura D-tytöissä päättyy heidän siirtyessä seuraavaan ikäluokkaan.

Jo nyt suunnitelmat seuraavan kauden C-tyttöjen joukkueesta ovat pitkällä, ja valmennus sekä taustajoukot ovat jo sitoutuneet seuraavaan kauteen. Kaikkiin Rangersin tyttöjoukkueisiin mahtuu hyvin mukaan toimintaan. Tällä hetkellä nuorimmat joukkueessa aloittajat ovat 2014 syntyneitä, C-tyttöihin taas haemme erityisesti 2006-2005 -syntyneitä tulevia säbäharrastajia. Myös 2004-syntyneet voivat osallistua C-tyttöjen toimintaan, mutta sarjan sääntöjen mukaan vain kaksi pelaajaa saa olla pelissä yli-ikäisenä yhtäaikaisesti. Tervetuloa mukaan toimintaan. Tyttösäbä on timanttia!

Innostuitko? Täytä lomake ja nähdään treeneissä!