D-TYTÖT

Tytöt 10-13 vuotta

D-tytöissä pelaavat kaudella 2021-2022 pääasiassa 10-12 -vuotiaita innokkaita pelaajia (2008-2010 syntyneet). Joukkueessa on 15 kenttäpelaajaa ja maalivahti.
Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa tavoitteellisesti sekä pelaamme Etelä-Suomen aluesarjaa.

Suurin osa tytöistä on treenannut yhdessä jo muutaman vuoden, mutta mukaan mahtuu myös uusia ensikertalaisia. Maksutta pääsee kokeilemaan treeneihin noin kahden viikon ajaksi. Treeneihin kelpaa mikä tahansa sopiva varustus, eli sisäpelikengät, t-paita, shortsit/verkkarit ja sukat, sekä vesipullo. Maila ja  lasit lainataan ensimmäiselle kerralle.Muista ilmoittautua,jotta osaamme varautua lainavarusteisiin.

Ennen varsinaista treeniä lämmitellään yleensä ulkona, joten tällöin verkkarit, lenkkarit ja säänmukainen vaatetus on tarpeen.
Kokeilujakson jälkeen tehdään päätös joukkueeseen sitoutumisesta mielellään puoleksi vuodeksi (tai ko. kausi loppuun, joko syys tai kevät).

Jos haluat aloittaa uuden harrastuksen, tai olet jo treenannut jonkin aikaa, ja haluat hyvään jengiin mukaan, tervetuloa!

Harjoitusajat 1.5.2021 alkaen
  • Treeneihin tulee ilmoittautua MyClubissa
  • Joukkueeseen kuulumattomien tulee ilmoittautua joukkueenjohtajalle tai vastuuvalmentajalle
  • Maanantaisin klo 18.30-20.15 Kirkkonummen väestösuojassa
  • Joka toinen tiistai  klo 18.30-20 Jokirinteen koululla
  • Lauantaisin klo 10:30-12.30 Kirkkonummen väestösuojassa
  • Treeniajat sisältävät alkulämmittelyn (ja tapauskohtaisesti loppuvenyttelyt).
  • Nämä vuorot voimassa toukokuun ajan

Harjoitusajat ja pelit löytyvät MyClubista.

Kirkkonummi Rangers D-tytöt v. 2020-2021

Tervetuloa mukaan!

Täytä oheinen lomake ja nähdään treeneissä!