D-TYTÖT

Tytöt 11-13 vuotta

D-tytöissä pelaavat kaudella 2020-2021 pääasiassa 5-7-luokkalaiset tytöt (2007-2008 syntyneet). Joukkueessa on 12 tyttöä ja lisäksi joukkueen peleihin saamme vahvistuksia vierekkäisistä ikäluokkien joukkueista (C ja E -tytöistä).
Tulemme harjoittelemaan 3 kertaa viikossa tavoitteellisesti sekä pelaamme Etelä-Suomen aluesarjaa.

Suurin osa tytöistä on treenannut yhdessä jo muutaman vuoden, mutta mukaan mahtuu myös uusia ensikertalaisia. Maksutta pääsee kokeilemaan treeneihin noin 2-3 viikon ajaksi. Treeneihin kelpaa mikä tahansa sopiva varustus, eli sisäpelikengät, t-paita, shortsit/verkkarit/leggingsit ja sukat, sekä VESIpullo ja maila, sekä lasit. Ennen varsinaista treeniä lämmitellään yleensä ulkona, joten tällöin verkarit, lenkkarit ja säänmukainen vaatetus on tarpeen.
Kokeilujakson jälkeen tehdään päätös joukkueeseen sitoutumisesta vähintään puoleksi vuodeksi (tai ko. kausi loppuun, joko syys tai kevät).

Jos haluat aloittaa uuden harrastuksen, tai olet jo treenannut jonkin aikaa, ja haluat hyvään jengiin mukaan, tervetuloa!

Harjoitusajat 2.6.2020 alkaen
  • Treeneihin tulee ilmoittautua MyClubissa
  • Joukkueeseen kuulumattomien tulee ilmoittautua joukkueenjohtajalle tai vastuuvalmentajalle
  • Tiistaisin klo 17:15-19:15 LähiTapiola Sport Centerissä Masalassa
  • Lauantaisin klo 10:30-12:15 Kirkkonummen väestösuojassa (elokuusta lähtien)
  • Lisäksi mahdollinen kouluvuoro elo/syyskuusta lähtien

Harjoitusajat ja pelit löytyvät MyClubista.

Kirkkonummi Rangers D-tytöt v. 2019-2020

Tervetuloa mukaan!

Täytä oheinen lomake ja nähdään treeneissä!