D-TYTÖT

Tytöt 10-12 vuotta

D-tytöissä pelaavat pääasiassa 5- ja 6-luokkalaiset tytöt (2007-2008 syntyneet). Joukkueessa on jo 15 tyttöä ja lisäksi joukkueen peleihin saamme vahvistuksia vierekkäisistä ikäluokkien joukkueista (C ja E -tytöistä).
Harjoittelemme 3 kertaa viikossa tavoitteellisesti sekä pelaamme Etelä-Suomen aluesarjaa.
Syksyllä 2019 tytöt pelasivat itsensä alkusarjoista Etelä-Suomen kilpasarjaan.

Suurin osa tytöistä on treenannut yhdessä jo muutaman vuoden, mutta mukaan mahtuu myös uusia ensikertalaisia. Maksutta pääsee kokeilemaan treeneihin noin 2-3 viikon ajaksi. Treeneihin kelpaa mikä tahansa sopiva varustus, eli sisäpelikengät, t-paita, shortsit/verkkarit/leggingsit ja sukat, sekä VESIpullo ja maila, sekä lasit. Ennen varsinaista treeniä lämmitellään yleensä ulkona, joten tällöin verkarit, lenkkarit ja säänmukainen vaatetus on tarpeen.
Kokeilujakson jälkeen tehdään päätös joukkueeseen sitoutumisesta vähintään puoleksi vuodeksi (tai ko. kausi loppuun, joko syys tai kevät).

Jos haluat aloittaa uuden harrastuksen, tai olet jo treenannut jonkin aikaa, ja haluat hyvään jengiin mukaan, tervetuloa!

Kirkkonummi Rangers D-tytöt v. 2019-2020
Harjoitusajat (syksy 2019 – kevät 2020):

Harjoitusajat ja pelit löytyvät MyClubista.

Pelaamme Salibandy-liiton Etelä-Suomen aluesarjaa, sekä lisäksi harjoituspelejä ja turnauksia.

Tervetuloa mukaan!

Täytä oheinen lomake ja nähdään treeneissä!