D-TYTÖT

Tytöt 11-13 vuotta

D-tytöissä pelaavat kaudella 2020-2021 pääasiassa 11-13 -vuotiaita innokkaita pelaajia (2007-2008 syntyneet). Joukkueessa on 12 tyttöä ja lisäksi joukkueen peleihin saamme vahvistuksia vierekkäisistä ikäluokkien joukkueista (C ja E -tytöistä).
Harjoittelemme 3 kertaa viikossa tavoitteellisesti sekä pelaamme Etelä-Suomen aluesarjaa ja Etelä-Suomen Alueliigaa.

Suurin osa tytöistä on treenannut yhdessä jo muutaman vuoden, mutta mukaan mahtuu myös uusia ensikertalaisia. Maksutta pääsee kokeilemaan treeneihin noin 2-3 viikon ajaksi. Treeneihin kelpaa mikä tahansa sopiva varustus, eli sisäpelikengät, t-paita, shortsit/verkkarit/leggingsit ja sukat, sekä VESIpullo ja maila, sekä lasit. Ennen varsinaista treeniä lämmitellään yleensä ulkona, joten tällöin verkkarit, lenkkarit ja säänmukainen vaatetus on tarpeen.
Kokeilujakson jälkeen tehdään päätös joukkueeseen sitoutumisesta vähintään puoleksi vuodeksi (tai ko. kausi loppuun, joko syys tai kevät).

Jos haluat aloittaa uuden harrastuksen, tai olet jo treenannut jonkin aikaa, ja haluat hyvään jengiin mukaan, tervetuloa!

Harjoitusajat 3.8.2020 alkaen
  • Treeneihin tulee ilmoittautua MyClubissa
  • Joukkueeseen kuulumattomien tulee ilmoittautua joukkueenjohtajalle tai vastuuvalmentajalle
  • Tiistaisin klo 17:15-19:15 LähiTapiola Sport Centerissä Masalassa
  • Torstaisin klo 17:30-19:00 Masalan koulussa
  • Lauantaisin klo 10:30-12:15 Kirkkonummen väestösuojassa
  • Treeniajat sisältävät alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyt. Lisäksi käymme välillä Jerikon portaissa ja saamme myös ulkopuolista fysiikkavalmennusta syksyn 2020 aikana.

Harjoitusajat ja pelit löytyvät MyClubista.

Kirkkonummi Rangers D-tytöt v. 2020-2021

Tervetuloa mukaan!

Täytä oheinen lomake ja nähdään treeneissä!