C-TYTÖT

Kaudella 2020-2021 C-tytöt osallistuu salibandyliiton Etelä-Suomen aluesarjaan kilpatasolla. Pelaajarunko koostuu edellisen kauden D- ja C-tytöistä, mutta mukaan mahtuu vielä innokkaita ja kehittymishaluisia pelaajia niin kentälle kuin maaliinkin. Tervetuloa mukaan kokeilemaan!

Parhaiten ajankohtaista tietoa joukkueen toiminnasta löytyy Instagramista:

Rangers C-tyttöjen Instagram

Rangers tyttöjoukkueiden yhteinen Instagram

C-tyttöjen ikäluokassa pelaavat pääasiassa 2005-2006 syntyneet, mutta mukana on tyttöjä myös vierekkäisistä ikäluokista. Elokuusta lähtien harjoittellaan kolme kertaa viikossa ja maalivahdeille on lisäksi tarjolla erillistä valmennusta. Aluesarjaa pelataan turnausmuotoisesti ja pelejä on keskimäärin noin kolmen viikon välein lokakuun ja huhtikuun välillä.

Lisätietoja antaa C-tyttöjen joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja sekä seuran tyttösalibandyn valmennuspäällikkö Jussi Köpsi (valmennuspaallikko.tytot@kirkkonummirangers.fi).

HARJOITUSAJAT, kausi 2020-2021
Maanantai 16:30-18:00, Kirkkonummen väestönsuoja “Pommari”
Keskiviikko 17:00-19:00, LähiTapiola Sport Center
Perjantai 16:30-18:00, Kirkkonummen väestönsuoja “Pommari”