Uutiset

C-tytöt kohti kilpasarjaa

C-tytot käynnisti uuden kauden splättäyksen merkeissä

C-tytöt lähtee onnistuneen viime kauden (ylemmän haastajasarjan hopea) jälkeen kokeilemaan siipiään kilpasarjaan. Joukkueessa on tällä hetkellä 14 kenttäpelaaja ja 1 maalivahti. Mukaan siis mahtuu vielä! Joukkue vietti juhannuksesta-heinäkuun loppuun omatoimijaksoa, jonka jälkeen ohjatut harjoitukset korkattiin elokuun ensimmäisenä päivänä fysiikkatreeneillä, seuraavana päivänä päästiin sitten jo lajitreeninkin pariin. Uuden kauden “virallinen” avaus tapahtui 10.8. kun koko joukkue, valmennus ja muut toimihenkilöt mukaan luettuina kävivät hikoilemassa helteisenä lauantaina splättäyksen merkeissä ProGames Paintballissa. Tästä matka jatkui joukkueenjohtajan kartanolle, missä syötiin ja mm laadittiin joukkueen säännöt alkaneelle kaudelle.

“Kovia pelejä saadaan varmasti koko kausi pelata. Viime kaudella ongelmana välillä oli pelien taso, haastajasarjassa ei pelit aina olleet riittävän kovia, se jätti hiukan jälkiä mm pelinopeuteen ja pelivalmiuteen. Näitä on nyt aloitettu korjaamaan treeneissä ja treenivastustajatkin on valittu sillä silmällä, että saadaan kovia pelejä alle ennen kauden käynnistymistä, jotta ollaan sitten heti ensimmäisen sarjapelin ensimmäisessä erässä valmiita.” Näin pohti kauteen valmistautumista joukkueen vastuuvalmentaja Jussi Köpsi.

C-tyttöjen treenipelit alkavat 17.8. jolloin Pommariin vastukseksi saapuu SB-Vantaa. Tämän jälkeen ohjelmassa on vielä neljä muuta treenipeliä ja leiritys Eerikkilässä 20.-22.9. Sarjapelit alkavat 5.-6.10. viikonloppuna. Sitä ennen ehditään tietysti myös jännittää C-tyttöjen SM-sarjan karsintoja 31.8.-1.9., jonka jälkeen vasta varmistuu Etelä-Suomen alueen kilpasarjan lopulliset joukkueet.

Vastaa