Tupla + Katusähly turnaus Kirkkonummella la 21.8.2021

Kesän katusähly osaturnaus järjestetään lauantaina 21.8 Kirkkonummen urheilupuistossa.
Katusählyä pelataan 3 vs. 3 ilman maalivahteja. Yhden pelin kesto on 12 minuuttia.

Katusählyn Suomen mestaruuksista otellaan kuudessa virallisessa sarjassa:

• Miesten ja naisten sarjat ovat avoimia kaikille.
  • Poikien ja tyttöjen sarjoihin saavat osallistua kaikki alle 16-vuotiaat (2005 tai myöhemmin syntyneet) pojat ja tytöt.
  • Sekasarjassa on kentällä oltava koko ajan vähintään yksi mies ja yksi nainen joukkuetta kohti.
  • Firmasarja on tarkoitettu työyhteisöille ja niihin kuuluvien perheenjäsenille.

Säännöt ja muut infot löytyvät liiton sivuilta.

Hinnat:
Alle 16v 30€/joukkue
Aikuiset 60€/joukkue

Tupla + Katusähly SM-finaali pelataan lauantaina 4.9.2021 Vantaalla. Katusählyn SM-finaali on osa maaottelutapahtumapäivää.

Ilmoittautuminen:

Ilmoita joukkueesi 13.8 mennessä. Maksuohjeet saat ilmoittamaasi sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta turnausmaksun maksamisen jälkeen.

Ilmoittautumisen peruutus:
13.8. mennessä tehty peruutus — osallistumismaksua ei peritä. Osallistumismaksu peritään 100%, mikäli peruminen tehdään 14.8. tai sen jälkeen.

Vakuutus
Joukkueiden kaikki pelaajat ja toimihenkilöt, joilla ei ole pelaajalisenssiä tai muuta voimassa olevaa vakuutusta huolehtivat itse vakuutuksistaan tapaturman tai muiden vahinkojen varalta. Tapaturman tai vahingon yms. sattuessa, turnaukseen pelaajina tai toimihenkilöinä osallistuvat ovat itse täysimääräisesti korvausvastuussa vahingosta. Kirkkonummi Rangers ry ei vastaa pelaajien tai toimihenkilöiden aiheuttamista vahingoista, tapaturmista tai niistä aiheutuvista kuluista.

Lisätietoja:
valmennuspaallikko@kirkkonummirangers.fi