P8

Joukkue koostuu pääasiassa vuonna 2015 syntyneistä pojista ja harjoittelemme kaudella 2022-2023 kahdesti viikossa. Tavoitteenamme on liikunnan perustaitojen ja salibandytaitojen kehittäminen monipuolisten harjoitteiden avulla sekä opetella ryhmässä toimista, hauskanpitoa unohtamatta.

Osallistumme kaudella 2022-2023 alueelliseen P8-sarjatoimintaan, joka tarkoittaa käytännössä 4 turnausta niin syys- kuin kevätkaudella (3 vs 3-peliä + maalivahdit) lähialueiden joukkueita vastaan.

Harjoitusajat:

Maanantaisin klo 17-18 / Jokirinteen oppimiskeskus

Lauantaisin klo 10-11 / Jokirinteen oppimiskeskus

Joukkueessamme on laadukas ja iloinen tekemisen meininki; pelaajavahvuutemme on reilut 20 koulutietä aloittelevaa reipasta lasta, valmennuksesta/ohjauksesta vastaa useammasta vanhemmasta koostuva valmennustiimi ja joukkueen taustalla häärivät osaavat joukkueenjohtajat.

Myös uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Treenivarustus on sisäpelikengät, t-paita, shortsit, maila, suojalasit (ensimmäisillä kerroilla voi lainata joukkueelta) sekä vesipullo.

Kauden kesto on 9/2022 – 4/2023 ja kausimaksu on 150 € / syksy ja 150 € / kevät. Hinta sisältää valmennuksen, treenitilat ja sarjaosallistumisen. Sarjaosallistumista varten tarvitaan Salibandyliiton lasten pelipassi, jonka lisäksi pojilla tulee olla tapaturmavakuutus (tämän voi tarvittaessa hankkia myös pelipassia ostaessa). Lisäksi joukkueeseen liittyessä aktivoidaan Rangersin juniorijäsenyys ko. vuodeksi (hinta 30 € vuonna 2023) ja tilataan joukkueen peliasu (57,50 €).

Kokoonpano

Toimihenkilöt

Ottelukalenteri

Ajankohtaista