Pojat 2013/2014

Sari Pasanen aloittaa syksyllä uutena kasvona ja valmentajana Rangersin junioritoiminnassa. Hänen vastullaan tulee olemaan Rangersin nuorimpien ikäluokkien eli poikien 2013 sekä 2014 syntyneiden valmentaminen.

Valmentajakortti Sari Pasanen:

Olen 23-vuotias tradenomiksi valmistunut nuori  nainen kotoisin Joensuusta ja muuttanut pääkaupunkiseudulle loppu vuodesta 2018.

Oma urheilutaustani koostuu pääasiassa koripallosta ja hiihdosta, ja toki olen pelannut myös salibandya.

Valmentamisen pariin siirryin, kun valmistuin liikunnanohjaajan peruskoulutuksesta keväällä 2015 ja valmennuskokemusta löytyy sekä yleisurheilusta että salibandysta.

Pienen tauon jälkeen on mukava päästä takaisin lajin pariin valmentamisen merkeissä uusissa maisemissa.

Sari vastaa poikien 2013-2014 valmennuksesta kaudella 2019-2020

Syksyllä nähdään!

-Todella hienoa, että saatiin nuori, innostunut mutta samalla jo kokemusta omaava valmentaja mukaan toimintaan. Sari on erittäin iloinen persoona ja varmasti hyvä aloittamaan Rangersin nuorimpien ikäluokkien kehittämisen ja valmentamisen. Katson myös eduksi hänen liikunnallisen monipuolisuuden. Aika näyttää, kun hän on tutustunut seuran toimintaan, pystytäänkö hänen yleisurheilutaustaansa ja monipuolisuutta kenties käyttämään laajemmin junioripuolella. Joensuulaisuus tausta takaa sen, että kentällä hikoillaan, mutta hyvä huumori mukana, kuvailee Saria valmennuspäällikkö Fager-Pintilä.

Ikäluokat 2013-2014 treenaavat ainakin vuodenvaihteeseen asti yhdessä kaksi kertaa viikossa.

Joukkue ei pelaa vielä sarjapelejä. Tavoitteenamme on liikunnan perustaitojen ja salibandytaitojen oppiminen yksinkertaisten harjoitteiden kautta ja opettaa pojille ryhmässä toimimista.

Treeniajat:

Ma klo 18-19 Kirkkoharjun koulu (keskusta)

Ke 17.30-18.30 Kirkkoharjun koulu (keskusta)

Treenit alkaa syyskuussa 2019( ma 2.9.2019 ekat)

Hinta syyskausi(syyskuu-joulukuu) 150€: sisältää seuran jäsenyyden, valmennuksen ,vakuutuksen, treenipaidan, tilat.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: paallikko@kirkkonummirangers.fi