Pojat-14

#Meidänjengi koostuu aivan mahtavista pojista jotka rakastaa säbäilyä

Osa pojistamme ollut jo aikaisemmin mukana Kirkkonummi Rangers kerhotoiminnassa, osa vasta aloittaneet tällä kaudella. Eli rohkeasti mukaan vaan jos vähänkään kiinnostaa tulla kokeilemaa. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Tänä vuonna ollaan otettu askel kohti isojen poikien saappaita ja perustettu oma joukkue, Rangers P8. Joukkueemme on ilmoitettu mukaa Salibandyliiton järjestämään haastajatason aluesarjaa.

TREENIT

Treenataan kaksi kertaa viikossa

• Keskiviikkoisin Jokirinteen oppimiskeskuksella kello 19-20
  • Lauantaisin Pommarissa (Kirkkonummen väestönsuoja) kello 11-12

Treeneihin tarvitsee mukaan mukavat treenivaatteet (t-paita ja sortsit), sisäpelikengät, juomapullo sekä mailan ja suojalasit. Mailan ja suojalasit saa lainata alussa jos tulette kokeilemaan 😉

PELIT JA TURNAUKSET

Joukkue pelaa aluesarjassa haastajatasolla. Pelit pelataan turnaus muodossa ja syyskauden aikana on 3 turnausta. Jokaisessa turnauksessa 4 peliä. Pelit kestää 12min ja pelataan 3vs3. Myös kevät kaudella tulossa turnauksia.

TAVOITE

• Että kaikilla on hauskaa !!! 🤩
  • Oppia salibandyn perusosaamisen salat
  • Yhdessä kehittää joukkuehenkeä ja kunnioittaa joukkuekavereita