Pojat-12

Rexit P10

Kirkkonummi Rangers Rexit on vuonna 2012 syntyneiden poikien joukkue. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 20 innokasta poikaa.

Kaudella vuonna 2021-2022 tulemme pelaamaan Salibandyliiton sarjapelejä ylemmässä haastajasarjassa. Tämän lisäksi osallistumme turnauksiin.

Tavoitteenamme on liikunnan perustaitojen ja salibandytaitojen oppiminen harjoitteiden kautta ja opettaa pojille joukkueena toimimista.

Kannustamme rohkeasti kokeilemaan. Maksutta pääsee kokeilemaan treeneihin 4 kertaa. Treeneihin kelpaa mikä tahansa sopiva varustus, eli sisäpelikengät, paita, shortsit ja sukat, sekä vesipullo ja maila. Lasit voidaan lainata (kokeiluajan jälkeen hommataan omat).

Kokeilujakson jälkeen tehdään päätös joukkueeseen sitoutumisesta vähintään puoleksi vuodeksi (tai ko. kausi loppuun).
Kokeilujakson jälkeen tarvitaan Salibandyliiton lasten pelipassi ja pojilla tulee olla tapaturmavakuutus (tämän voi tarvittaessa hankkia myös pelipassia ostaessa).
Lisäksi joukkueeseen liittyessä aktivoidaan Rangersin juniorijäsenyys ko. vuodeksi (hinta 25 €).

Harjoittelemme 1.9.2021 lähtien
    • Keskiviikkosin klo 19:00-20:00 Jokirinteen oppimiskeskuksessa
    • Lauantaisin klo 12:00-13:00 Kirkkonummen väestösuojassa
Ilmoittaudu mukaan sivun alaosassa olevalla lomakkeella.
Lisätietoja:

Laura Aarnio, joukkueenjohtaja  pojat-12-jojo@kirkkonummirangers.fi 0400 489 244

Ari Aakko, vastuuvalmentaja 050 591 3726

Kirkkonummi Rangers Rexit P10 v. 2022-2022

Tervetuloa mukaan Rangersin toimintaan!