Pojat-12

Rexit

Kirkkonummi Rangers Rexit on vuonna 2012 syntyneiden poikien F2-tason joukkue. Mukana on vajaa 30 sporttista poikaa harrastamassa.

Kaudella vuonna 2020-2021 tulemme pelaamaan Salibandyliiton F2-tason sarjapelejä kahdella joukkueella (ylempi ja alempi haaastaja).

Tavoitteenamme on liikunnan perustaitojen ja salibandytaitojen oppiminen harjoitteiden kautta ja opettaa pojille joukkueena toimimista.

Kannustamme rohkeasti kokeilemaan. Maksutta pääsee kokeilemaan treeneihin 4 kertaa. Treeneihin kelpaa mikä tahansa sopiva varustus, eli sisäpelikengät, paita, shortsit ja sukat, sekä VESIpullo ja maila. Lasit voidaan lainata (kokeiluajan jälkeen kannattaa hommata omat).

Kokeilujakson jälkeen tehdään päätös joukkueeseen sitoutumisesta vähintään puoleksi vuodeksi (tai ko. kausi loppuun).
Kokeilujakson jälkeen tarvitaan Salibandyliiton lasten pelipassi ja pojilla tulee olla tapaturmavakuutus (tämän voi tarvittaessa hankkia myös pelipassia ostaessa).
Lisäksi joukkueeseen liittyessä aktivoidaan Rangersin juniorijäsenyys ko. vuodeksi (hinta 25 €).

Harjoittelemme 3.8.2020 lähtien
    • Treeneihin tulee ilmoittautua MyClubissa
    • Joukkueeseen kuulumattomien tulee ilmoittautua vastuuvalmentajalle
    • Ilmoittautumatta ei voi osallistua treeneihin
    • Tiistaisin klo 16:30-17:45 LähiTapiola Sport Centerissä Masalassa
    • Torstaisin klo 17:00-18:00 Masalan koulussa
    • Lauantaisin klo 12:00-13:00 Kirkkonummen väestösuojassa
Ilmoittaudu mukaan sivun alaosassa olevalla lomakkeella.
Lisätietoja:

Ville Holmberg, joukkueenjohtaja
ville.holmberg27@gmail.com
Ari Prokkola, vastuuvalmentaja
ari.prokkola@gmail.com

Kirkkonummi Rangers Rexit v. 2020-2021

Tervetuloa mukaan Rangersin toimintaan!