Pojat-12

Rexit

Kirkkonummi Rangers Rexit on vuonna 2012 syntyneiden poikien G-tason joukkue. Mukana on jo yli 30 sporttista poikaa harrastamassa.

Talvikaudella 2019-2020 pelaamme myös Salibandyliiton G-tason sarjapelejä kahdella joukkueella.

Tavoitteenamme on liikunnan perustaitojen ja salibandytaitojen oppiminen harjoitteiden kautta ja opettaa pojille joukkueena toimimista.

Kannustamme rohkeasti kokeilemaan. Maksutta pääsee kokeilemaan treeneihin 4 kertaa. Treeneihin kelpaa mikä tahansa sopiva varustus, eli sisäpelikengät, paita, shortsit ja sukat, sekä VESIpullo ja maila. Lasit voidaan lainata (kokeiluajan jälkeen kannattaa hommata omat).

Kokeilujakson jälkeen tehdään päätös joukkueessa treenaamisesta puoleksi vuodeksi.
Hinta kaudelle (elo-toukokuu) on 250€, mikä sisältää seuran jäsenyyden, valmennuksen ja tilat.
Kokeilujakson jälkeen tarvitaan Salibandyliiton Kerhopelipassi (hinta 6 €) ja pojilla tulee olla tapaturmavakuutus (tämän voi tarvittaessa hankkia Kerhopelipassia ostaessa, hinta 6 €).
Lisäksi joukkueeseen liittyessä aktivoidaan Rangersin juniorijäsenyys ko. vuodeksi (hinta 25 €).

Harjoittelemme:
Ilmoittaudu mukaan sivun alaosassa olevalla lomakkeella.
Lisätietoja:

Ville Holmberg, joukkueenjohtaja
ville.holmberg27@gmail.com
Ari Prokkola, vastuuvalmentaja
ari.prokkola@gmail.com

Kirkkonummi Rangers Rexit v. 2019-2020

Tervetuloa mukaan Rangersin toimintaan!