Uutiset

Haukat liitää Voittoon kiitää D2-lohkovoittoon trillerillä

D2-pojat (2006) lopetti syksyn todelliseen trilleriin. Koko syksyn aikana oli hävitty vain yksi peli maalilla SB-Prolle. Vain lohkon voittoja jatkaa välisarjaan. Viimeinen peli oli jälleen SB-Prota vastaan. Jatkopaikkaan tarvittiin siis 2 maalin voitto.

Vastakkain oli sarjan kovin hyökkäys (SB) ja kovin puolustus ( Rangers).

Peli alkoi Rangersin kovalla 5min painostuksella ja muutamalla hyvällä tekopaikalla. Vastustaja kuitenkin onnistui ensin maalinteossa, mutta kovalla karvauksella saatiin peli aina tasoihin. Viimeiseen erään lähdettiin 3-3 tilanteessa

4-3 jälkeen kannustusjoukoista osa jo meinasi pökertyä jännityksestä. 5-3 ja uskomaton fiilis, peliaikaa 3min. 6-3….7-3 ja kädet kattoon.

3. erä oli Rangersin joukkueen parasta peliä koko kautena. Onnistumisia tuli kautta linjan. Vastustajan paikat saatiin tukittua, viimeisenä muurina Tino maalilla. Uskomatonta jälkeä puolustukselta vain 2,6 maalia / ottelu päästetty 10 ottelussa (3x15min). Joukkueen syksyn maalipyssy oli E1 pojissa pelaava Cimi (15maalia), kovin pistenikkari Max (12+9=21). Joukkueen tasaisuudesta kertoo kuitenkin se, että kaikkiaan 17 pelaajaa pääsi tehopisteille. Upeaa yhteispeliä.

Kevät alkaa siis välisarjassa, jossa vastaan tulee vain Kilpajoukkueita ja Ylempien haastajien lohkovoittajia. Kiitos kaikille pelaajille ja tukijoukoille, jännittäviä jatkopelejä luvassa.

Vastaa