Uutiset

Falcons (D2) järjesti lahjat isänpäivänä

D2 Ylemmässä jatkosarjassa koettin jännittävä pelipäivä. Isänpäivän kunniaksi Rangers järjesti voitot molemmista päivän peleistä. Sijoitus sarjakakkosena ei muuttunut, mutta piste-ero seuraaviin nousi jo neljään pisteeseen.

Aamupeli oli paikallispeli Kisla-Rangers. Ottelu oli tasainen kahden erän ajan, mutta lopussa ilotulitus päättyi 9-14 voittoon.

Toisessa pelissä vastassa oli TU. Vastustaja käytti maalipaikat alussa paremmin ja johti lähes koko ottelun ajan. Kolmannessa erässä Rangers nosti tempoa ja kova karvaus nosti pelin tasoihin. Varsinainen huipennus saatiin kun reilu minuutti ennen loppua joukkue joutui alivoimalle. Kesken vastustajan pyörityksen sentteri sai karvattua pallo pois. Pitkä juoksu ahdistettuna läpi kentän, harhautuksella maalivahti sivuun ja 4-5 voittomaali 4 sekunttia ennen summeria.

Pulssin tasaannuttua kaikki pääsivät iloisesti isänpäivän viettoon. Ensi La 18.11 kotiturnaus LT-Areenalla. Vastassa klo 15 SB Vantaa ja klo 17 sarjakärki LAPA. Tervetuloa kannustamaan.

Vastaa