Uutiset

Henkinen valmennus paransi itsevarmuutta ja joukkuehenkeä C2-pojat motivoituneina jatkosarjoihin

C2-poikien syksy on ollut kokonaisvaltaisen kehittymisen aikaa. Sekä kilpajoukkue että haastajat ovat menneet hitaasti mutta varmasti eteenpäin pelillisesti. Suurin muutos syksyn aikana on tapahtunut korvien välissä. Tällä kaudella ensimmäistä kertaa mukaan tullut henkinen valmennus on parantanut sekä itsevarmuutta että joukkuehenkeä

Kilpajoukkue aluejatkosarjaan

Kilpajoukkue eli C2 Siniset on pelannut syksyllä Suomen Salibandyliiton aluesarjassa. Tavoitteeksi asetettiin sijoittuminen kahden parhaan joukkoon omassa lohkossa, mikä olisi taannut suoraan paikan alueen eliittijatkosarjassa.

Tuloksella 4 sarjapistettä joukkue jäi kuitenkin lohkonsa kolmanneksi, ja pelit jatkuvat nyt aluejatkosarjassa. Lohkojen voittajat karsivat pääsystä SM-sarjan play-off -karsintoihin.

Päävalmentaja Janne Mustonen antaa kilpajoukkueen syksylle arvosanan “OK miinus”.

“Olemme tehneet paljon töitä ja se alkaa vähitellen kantaa hedelmää. Joukkue on kehittynyt todella kokonaisvaltaisesti”, Mustonen summaa.

Haastajat etenevät omalla tasollaan

C2 Valkoiset eli haastajajoukkue saavutti syksyn alkusarjassa 4 pistettä ja sijoittui niillä lohkonsa neljänneksi.

“Myös haastajajoukkueessa on tapahtunut kokonaisvaltaista kehittymistä ja joukkue on vahvasti omalla tasollaan”, toteaa päävalmentaja Mustonen.

Haastajien pelit jatkuvat alemmassa haastajajatkosarjassa, jonka kaksi parasta pelaavat kauden lopussa B-haastajafinaalin.

Vahvuutta henkisellä valmennuksella

Koko C2-joukkueelle otettiin tänä syksynä treeniohjelmaan mukaan henkinen valmennus. Päävalmentaja Janne Mustonen näkee henkisen valmennuksen tuoneen  kiistattomia hyötyjä.

“Se on tuonut itsevarmuutta lisää joukkueeseen ja parantanut joukkuehenkeä entisestään”, Mustonen sanoo.

“Meidän joukkueemme pelaajilla on hyvä motivaatio. Jatkossakin motivaatio tulee olemaan yksi harjoitustemme painopiste. Kun tehdään asioita, pyritään tekemään ne kunnolla”, Mustonen linjaa.

Hyvin toimiva joukkue

Rangers C2-ikäluokka on siis edennyt tavoitteissaan syksyn aikana hyvin, ja yksi mahdollistaja kehitykselle on ollut hyvin toimiva joukkueejohto. Valmentaja Janne Mustonen kiitteleekin vuolaasti joukkueenjohtaja Marjo Maukosen panosta.

“Kaikki käytännön asiat ovat hoituneet todella hyvin. Sen seurauksena valmennuksella on ollut mahdollisuus keskittyä omaan ydintehtäväänsä eli valmentamiseen”, Mustonen summaa.

Joukkueeseen otetaan jatkuvasti myös uusia pelaajia. Yhteyttä voi ottaa joko valmentajaan tai joukkueenjohtajaan, niin katsotaan sopiva peliryhmä. Yhteystiedot löytyvät joukkueen nettisivuilta.

Vastaa