B-Pojat

Kirkkonummi Rangersin B-edustus (2002-2003 syntyneet) on kilpatason salibandyjoukkue. Kannustamme nuoria urheilulliseen elämäntapaan ja positiiviseen asenteeseen. Tuemme nuoren kasvua kohti aikuisuutta ja haluamme opastaa, tukea ja tarjota nuorille urheilijoina mahdollisuuden kehittyä pelaajapolkua pitkin kohti Rangersin miesten edustusjoukkuetta. Teemme yhteistyötä Rangers Akatemian  kanssa (A-pojat ja M2).

Haluamme pelata omassa ikäluokassamme laadukasta salibandyä. Kaudella 2019-2020 pelaamme B-poikien kilpasarjaa Etelä-Suomen 1. lohkossa. Tavoittelemme tulevalla kaudella hyvää menestystä. Allaolevasta linkistä pääset Salibandyliiton tulospalveluun, josta näkyy tulevat ottelumme sekä pelatut ottelut tuloksineen.

Salibandyliiton tulospalveluun

Fysiikkavalmennuksestamme vastaa Ville Mäkelän Spartacus. Syksyllä treenaamme päävalmentajamme Janne Mustosen johdolla neljä kertaa viikossa seuraavasti:

• ma 17.45-19.00      Kirkkonummen väestönsuoja, keskusta
  • ti 20.15-21.30        LähiTapiola Sport Center, Masala