A-Pojat

Kirkkonummi Rangersin A-edustus on kilpatason salibandyjoukkue. Kannustamme nuoria urheilulliseen elämäntapaan ja positiiviseen asenteeseen. Tuemme nuoren kasvua kohti aikuisuutta ja haluamme opastaa, tukea ja tarjota nuorille urheilijoina mahdollisuuden kehittyä pelaajapolkua pitkin kohti Rangersin miesten edustusjoukkuetta. Teemme yhteistyötä miesten edustusjoukkueen ja M2-joukkueen kanssa. Kaudella 2021 -2022 osallistumme valtakunnalliseen 1-divisioonan karsintoihin, jonka jälkeen selviää joukkueen tuleva sarjataso. Tavoittelemme tulevalla kaudella hyvää menestystä. Alla olevasta linkistä pääset Salibandyliiton tulospalveluun, josta näkyy tulevat ottelumme sekä pelatut ottelut tuloksineen.

Salibandyliiton tulospalveluun

Fysiikkavalmennuksestamme vastaa Ville Mäkelän Spartacus. Kesäkaudella -2021 treenaamme päävalmentajamme Christian Anderssonin johdolla kaksi kertaa viikossa seuraavasti:

• ma 19.15-21.00     Kirkkonummen väestönsuoja, keskusta
  • ti 19-20.15              Fysiikkatreenit, yleisurheilukenttä