Pojat 2017

P6

Toimintaa alkaa syyskuussa ja ensimmäiset treenit ovat lauantaina 3.9.2022 klo 10-11 Jokirinteen koululla, Jokiniityntie 5 02400 Kirkkonummi.

Treeneihin saattaa tulla pientä muutosta  koulujen loma-aikojen sekä koulujen tai kunnan omien tapahtumien muodossa, mutta näistä tiedotetaan aina erikseen.

Harjoittelemme pilke silmäkulmassa salibandyn sekä liikkumisen perustaitoja leikkien ja pelien kautta. Ryhmässä toimiminen ja muiden joukkuekavereiden huomioon ottaminen on myös ensimmäisen kauden isoja teemoja.

Toiminta maksaa syyskaudelta 125€ ja sisältää seuran jäsenmaksun, valmennuksen, tilat, treenipaidan ja harjoitusvälineistöä.

Ensimmäisiin treeneihin meiltä löytyy esim. varusteita lainaan. (maila, suojalasit)

Itse otettava mukaan juomapullo, sisäpelikengät sekä sopiva sisäliikuntavarustus.

Lisätiedot: valmennuspaallikko@kirkkonummirangers.fi

Ilmoittaudu mukaan : tästä