N-1

Naiset edustus

Naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2020-2021 naisten valtakunnallista 1-divisioonaa.


Naisten edustusjoukkue pelasi itsensä 1. divisioonaan kaudeksi 2020-2021.

Kausi 2019-2020 päättyi Rangersin osalta lopulta Etelä-Suomen 1. lohkon toiseen sijaan. Näin pelit jatkuvat siis 1. divarissa kaudella 2020-2021. Naisten 1. divisioona pelataan 3. lohkossa ja Rangers päätyi B-lohkoon. Otteluohjelma julkistetaan myöhemmin.  

Joukkue on kasassa.

Joukkue on kasassa, mutta muutamia vahvistuksia mahtuu vielä mukaan. Mikäli olet kehittymishaluinen, haluat pelata ja harjoitella tavoitteellisesti ja haluat joukkueeseen jossa taustat ja valmennus on kunnossa sekä seuran vahvan tuki taustalla on Rangers Sinulle oikea paikka! Mikäli haluat olla tulevaisuudessa osa rangers-perhettä ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Joukkueen vastuuvalmentajaksi on valittu Jussi Köpsi, toiseksi valmentajaksi on kiinnitetty Jani Valli. Naisten edustusjoukkueen harjoittelun ja valmennuksen tueksi on seura päättynyt aloittaa yhteistyön Coach Toolsin kanssa, jonka sovelluksella saadaan valmennuksesta ja harjoittelusta enemmän irti.

Tukemaan naisten matkaa?

Naisten edustusjoukkue etsii myös tukijoita matkalle 1. divisioonassa. Oletko Sinä tai yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä naisten edustusjoukkueen kanssa? Mikäli olet, niin otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan, jolta saat lisätietoja eri yhteistyömahdollisuuksista.


NAISTEN EDUSTUSJOUKKUEEN MATKASSA MUKANA

ASTQ Supply House
Coach Tools

 

Työasu

 

 

 

 

Rush trampoliinipuisto

 

 

 

Kirkkonummen Sanomat