Uutiset

Kirkkonummella pelataan Naisten 1-divisioonaa kaudella 2020-2021!

Naisten edustusjoukkueen pelit alkoivat syksyllä 1-8 rökäletappiolla Ä-Lastia vastaan. Ennakkoon lohkon kovin vastustaja oli juuri niin kova kuin odotettiinkin. Tämän pelin jälkeen N1 peluritkin heräsivät kauteen ja tuon pelin jälkeinen saldo on 7 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 tappiota. Ensi vuonna paluun tekevä Naisten 1-divisioona paikka on jo varmistettu! Sarjataso naisilla siis vaihtuu riippumatta viimeisten pelien tuloksesta ja pitkään himoittu 1-divari paikka takataskussa on hyvä lähteä kevään viimeisiin peleihin taistelemaan sarjapisteistä.

”Pelaajat ovat sisäistäneet hyvin ne asiat mitä ollaan pyritty viemään eteenpäin ja sarjataulukko kertoo sen miten hyvin ne on toteutettu. Loppukauden tavoitteena on kehittää pelaajia ja pelaamista ensi kauden haasteita silmällä pitäen.” Näin summaa kauden tähän asti päävalmentaja Joakim Wollsten.

Kaudella 2020-2021 naisten edustusjoukkue pelaa siis 1. divisioonassa. Tätä varten taustoilla on jo työ alkanut, jotta pelaajat ja valmennus voivat keskittyä itse asiaan eli pelaamisen ja sen kehittämiseen. Hieman ohut rosteri kaipaa vahvistuksia ja joukkue tuleekin järjestämään kaikille avoimet try-outit myöhemmin keväällä. Kiinnostuneet pelaajat voivat toki jo nyt ottaa yhteyttä päävalmentajaan tai joukkueenjohtajaan, mahdollisuus päästä näyttämään taitoja on aina olemassa.

Naisissa myös juniorit ovat onnistuneet hyvin. Kuvassa VSS:stä kesken kauden mukaan R-pelaajana tullut Anni (synt- 03) saa muistoksi pallon jolla syntyi hänen ensimmäinen maalinsa aikuisten peleissä.

 

Vastaa