Uutiset

Jussi Köpsi tukemaan tyttösalibandya

Rangers panostaa tyttösalibandyyn!

Rangers on vahvistanut tyttösalibandy organisaatiotaan tyttösalibandyvastaavalla.Tehtävään on valittu Jussi Köpsi.
Tyttösalibandyvastaavan tehtäviin kuuluu mm. tyttöjoukkueiden valmentajien tukeminen ja kouluttaminen, pelaajien kehittäminen sekä ikäluokkien välinen yhteistyö.Lisäksi tyttösalibandyn tapahtumien organisointia ja lajin esille tuomista. Työtä tehdään luonnollisesti yhteistyössä seuran valmennuspäällikön kanssa.


-Iso pottihan tuo on, mutta pohjatyö on tehty erinomaisesti useamman aktiivisen vanhemman toimesta. Nyt pyritään vielä ottamaan se seuraava steppi eteenpäin ja lisäksi tuodaan hiukan uusia
juttuja mukaan, kommentoi Köpsi.
Jussi on aloittanut valmennusuransa Turun Palloseurassa toimien siellä D-poikien valmentajana.
Kirkkonummelle muuton jälkeen Jussi valmensi Naisten edustusjoukkuetta. Muutaman vuoden valmennustauon jälkeen Jussi palasi valmentamaan ja viime kaudella tekikin hyvää työtä D-tyttöjen peräsimessä yhdessä Emma Romsin kanssa. D-tytöt päättivät kautensa ylemmän haastajasarjan finaaliin.


-Pidemmän tauon jälkeen oli kyllä mukava palata takaisin valmennuksen pariin. Kauden aikana sitten tuli puheeksi tämä tyttösalibandyvastaavan homma ja aika nopeasti vastasin kyllä, kertoo Jussi päätöksestään.


-Todella hyvä ja tärkeä lisä resurssi koko seuralle ja etenkin tyttöpuolelle. Ahkerat ja innokkaat valmentajat sekä toimihenkilöt ovat saaneet kovalla työllä Kylien tyttösäbää eteenpäin. Tyttösalibandy kiinnostaa ja olemme saaneet paljon uusia pelaajia joukkueisiin. Toki ryhmien koot eivät edelleenkään ole vielä älyttömän isoja, mutta pelaajapolku(G,E,F,D,C- tytöt) on nyt aloitettu. Nuorimmat ovat nyt G-ikäisiä ja vanhin ikäluokka tällä hetkellä C-tytöt. Jussi on analyyttinen ja pedantti kaveri. Määrätietoisuutta ja jämäkkyyttä löytyy ja varmaan tuolla puolustusvoimissa työskentelyllä on siihen hieman osaa, kertoo valmennuspäällikkö Fager-Pintilä.


– Rangersin perustoiminta perustuu pitkälle juuri vapaaehtoisvoimiin. Erittäin hieno asia että Jussi on motivoitunut ottamaan tärkeän ja  haastavan tehtävän vastaan. 
Seuralla on myös haluja kehittää Rangersin Nais- ja tyttösalibandya, joten upeata myös että saadaan tätä kautta valmennuspäällikölle siihen apuja.
Tehtävä alkaa 1.8.2019.Köpsi toimii tehtävässään oman työnsä ohella. Junioripuolella tämä ei tule lisäämään kustannuksia. kertoo hallituksen valmennusvastaava Jari Kallio.

Jussi jatkaa myös vastuuvalmetajana kaudella 2019-2020 C-tytöissäVastaa