TULE mukaan Rangersin toimintaan?

Kirkkonummi Rangers on monipuolinen salibandyseura. Sieltä löytyy jokaiselle oma paikka.

Mikä sopii sinulle?

Kylän Jätkät tarjoaa huippu salibandya Pommarissa.

Tule Kirkkonummen keskustan legendaariseen Väestönsuojaan seuraamaan miesten 1-divarin otteluita. Yllätyt iloisesti! Tunnelma aivan poikkeuksellista.

Liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä jengissä

Kirkkonummi Rangers ry on vuonna 1992 perustettu salibandyn erikoisseura. Se on 25-vuodessa kasvanut Länsi-Uudenmaan ja oman talousalueensa yhdeksi suurimmista seuroista ja merkittäväksi lasten ja nuorten Iiikuttajaksi.

Rangersin iisenssipeiaajien mãärä oil pãättyneella kaudella 450. Pelaajien vanhemmat, isovanhemmat ja muut Iäheiset huomioiden seura on viikottain Iäsnä tuhansien kirkkonummelaisten arjessa. Vuoden aikana kertyy noin 5.000 tuntia ohjattua Iiikuntaa.

Rangers tarjoaa kaikille mahdollisuuden tulla mukaan pelaamaan ja liikkumaan. Salibandy sopii erinomaisesti sekä tytöille ja pojille.

Rangersin pelaajapolku varmistaa, että kaikki löytävät oman paikkansa.

Ole yhteydessä valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilään ( paallikko@kirkkonummirangers.fi ) ja selvitä mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Mukaan seuratoimintaan ja vapaaehtoistyöhön?

Seurojen ja niin myös Rangersin toiminnan moottorina on laaja vapaaehtoisten verkosto ja tekijöitä tarvitaan toki aina lisää.

Tule mukaan ja tuo oma panoksesi – juuri sellaisessa muodossa kuin se itsellesi sopii.

Uusi aika, uudet tuulet, voimmeko auttaa toisiamme – Rangers yritysten kumppanina

Yhteistyötarjous

Miten Rangers ja sen sidosryhmät pystyisivät tukemaan teidän toimintaanne?

Miten te vastavuoroisesti voisitte omalla panoksellanne mahdollistaa toimintamme jatkuvuuden sekä auttaa kehittämään sitä tasolle, jota tulevaisuutemme huippu-urheilijat uransa tässä vaiheessa tarvitsevat?

Seuran edustusjoukkue pelaa valtakunnallista divaria ja sitä kautta seuran saama lisänäkyvyys on moninkertaistunut mm. Veikkauksen pelikohde, sosiaalinen media, lehtijutut, tv-ottelut, maalikoosteet, haastattelut jne… mahdollistavat aikaisempaa laajemman näkyvyyden myös yhteistyökumppaneillemme.

Maailma muuttuu ja tarvitaan uusia keinoja.

Ole yhteydessä seuran toiminnanjohtaja Kimmo Haloseen (toiminnanjohtaja@kirkkonummirangers.fi ) ja ota selvää voisiko Rangers olla avuksi joko ulkoisen tai sisäisen myynnin ja markkinoinnin kentässä.