Uutiset

Rangersin A-B juniorien katse tiukasti jo elokuun karsinnoissa.

Juniorien A-divari ja SM-karsinnat pelataan elokuun lopussa. Katse ja tavoite on suunnattu sinne. Rangersin A-B juniorit aloittivat projektin jo vapun jälkeen. Reilu kuukausi painettu hommia. Alla pieni katsaus menneeseen ja tulevaan

Mistä kyse?

Mikäli olet sitoutunut, pidät harjoittelusta ja sinulla on tavoite kehittyä pelaajana on meidän joukkue sinulle varmasti loistava paikka? Haemme vielä 1 maalivahtia ja 3-5 kenttäpelaajaa joukkueeseen. 

Rangersin A-B juniorit tekevät tiivistä yhteistyötä kauden 2020-2021 kauden osalta. Osa junioreista on jo miesten edustusjoukkueen mukana. Putki ja yhteistyö toki jatkuvaa myös sinne.

A-juniorien tavoite on hankkia 1-divari paikka elokuun karsinnoista. B-juniorien tavoite on pelata alueellista kilpa-sarjaa.

Toukokuu 2020

Joukkueen runko saatiin kasaan melko nopeasti. Mukana oli reilut 20 poika toukokuun alussa ja muutamia kavereita on tullut matkan varrella mukaan. Kausi lähti käyntiin ajalle tyypillisellä netti-palaverilla, jossa käytiin kausisuunnitelma läpi. Vapun jälkeen alkutestit pienryhmissä ja pääpaino kuitenkin toukokuun osalta omatoimiharjoittelussa.

Kesäkuu 2020

Korona rajoitusten hieman lievennettyä on joukkue päässyt yhdessä harjoittelemaan. Harjoituksia on neljä kertaa viikossa. (ma,ti,ke,to) ja lajiharjoittelua on otettu mukaan maanantain ja tiistain treeneihin. Joukkueen fysiiikkaharjoittelusta vastaa Ville Mäkelä. Toinen testi-patteri vedetään läpi vielä kesäkuun lopussa ennen heinäkuun 3-viikon omatoimi jaksoa .

Elokuu 2020 ja tulevat karsinnat

Joukkueen tavoite on päästä pelaamaan valtakunnallista A-juniorien 1-divaria. Tämä selvisi erittäin nopeasti pelaajien kanssa käydyissä keskusteluissa. Pelkät puheet ei kuitenkaan riitä vaan tekojen ja hyvän arjen kautta kova, mutta samalla realistinen tavoite on mahdollinen. Karsinnat pelataan elokuun lopussa ja paikka on päätetty. Pojat lähtevät pitkälle pohjoisen reissulle Liminkaan. Rangersin kevään viimeinen peli Koronan takia pelattiin juuri Limingassa, kun miesten Edari haki maukkaan vierasvoiton ja välierä paikan sieltä ratkaisevassa kolmannessa ottelussa. Ympyrä sulkeutuu ja A-juniorit tekevät sen toivottavasti myös voitollisesti.

 

Lisätiedot päävalmentaja janne Mustonen:

Puh. 040-5020641

jamusto75@gmail.com

Valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä

valmennuspaallikko@kirkkonummirangers.fi

Vastaa