M-2

Rangersin miesten 2-joukkue pelaa kaudella
2017-2018 miesten 2-divisioonassa

Kirkkonummi Rangers miesten 2-joukkue. (Kuvassa vasemmalta ylhäältä Karl Holmströn (jojo), Petteri Harju, Mikko Muhonen, Pyry Ollikainen, Joel Laiho, Niko Hakala, Tuomas Alanko, Juuso Pekkala, Anton Holmström, Nico Jansson, Ossi Sihvoin (M2 manageri, markkinointipäällikkö, Norjan maajohtaja), vas. ala Aleksi Moilanen, Tuomas Lakkala, Eetu Wurlander, Joonatan Piela, Niko Merikukka) Kuvasta puuttuvat: Mikko Boman, Jusa Lindfors, Hannu Pastinen ja Markus Sihvoin.

Rangerin miesten 2-joukkue on pelannut viimeiset 2 kautta miesten 2-divisioonaa. Joukkueen tarkoituksena on pitää yllä rento meininki pelaamisessa, ottamatta sitä liian vakavasti. Vaikka joukkuetta pidetään seuran miesten ”kakkos” joukkueena, sisältää se monia kovan luokan pelimiehiä. Tänäkin vuonna joukkue tulee taistelemaan Etelä-Suomen alueen 2-lohkon kärkijoukkueita vastaan kovia otteluita, kuten aikaisimpinakin vuosina.

Kaudelle 2017-2018 joukkue on saanut useita vahvistuksia edarista (mm. Mikko Muhonen, Markus Kutsumaloris, Niko Merikukka, Niko Hakala), jotka tuovat pelitaidoillaan uuden pikantin pelattaviin otteluihin. Myös viimekausien hyviä otteita odotetaan maaleja sylkevältä Aleksi Moilaselta sekä aina joukkueelle koko sydämmellä pelaavalta kapteenilta Christos Kutsumbarikselta.

Joukkueen kotipelit pelataan tuttuun tapaan Kirkkonummen väestönsuojassa. Otteluihin on vapaa pääsy sekä silloin tällöin tarjolla kahvia ja pullaa, joten tule paikalle!

Seuraa myös Kirkkonummi Rangersia ja M2:sta sosiaalisessa mediassa:

Snapchat: knummirangers

Instagram: kirkkonummirangers