Uutiset

Valkama sivuun valmennuksesta

11. 02. 20 M-1

Miika Valkama jättää Rangersin edustusjoukkueen valmennustiimin. Päätös poisjäännistä tehtiin yhteistuumin seuran ja Valkaman kesken viime sunnuntaina.

-Pitkin kautta valmennuksen rooli- ja vastuunjaossa on ollut ongelmia. Tästä saan nostaa itse käden pystyyn, että en ole pystynyt selkeyttämään valmennustiimin rooleja selkeämmäksi. Tämä on näkynyt pelaamisessa ja tuonut epätietoisuutta joukkueen arjessa, kommentoi päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Hän kertoo, että Miika Valkaman poisjäänti valmennustiimistä sovittiin keskustelujen jälkeen hyvässä yhteisymmärryksessä. Valkamalla oli menossa toinen kausi Rangersin edarin penkin takana.

-Iso kiitos Miikalle menneistä kausista Rangersin toiminnassa. Ollaan tunnettu ihan pikku pojasta asti ja hieno matka ollut kaikkineen A-juniorien ja miesten joukkueen mukana. Tämä on kuitenkin kilpaurheilua ja välillä kovia ratkaisuja pitää tehdä. Päätös ei ollut helppo, mutta joukkueen etua pitää ajatella ja katsoin, että tämä on paras ratkaisu kaikille osapuolille

Päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilän ohella valmennustiimissä loppukauden jatkavat Janne Mustonen ja Rauno Vehanen.
Viime kauden nousijajoukkue Rangers voitti Divarin runkosarjan. Tällä hetkellä joukkue sarjassa seitsemäntenä, kun runkosarjaa on jäljellä neljä kierrosta. Ensi lauantaina Rangers suuntaa Joensuuhun Josban vieraaksi. Runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan karkauspäivänä 29.2. kello 18.30 ja vastassa Pommarissa on silloin FBC Turku.

Vastaa