Siuntion Fennia Arena on sini-puna-valkoinen huraa, huraa Rangers-SB Vantaa la 23.11 2019 klo 18.30

20. 11. 19 M-1

Kirkkonummi Rangersin miesten edustusjoukkue pelaa tulevana lauantaina 23.11 klo 18.30 Siuntion Fennia Arenan hienoissa puitteissa runkosarjan ottelun paikallisvastustaja SB Vantaata vastaan. SB Vantaa on nousijajoukkueena aloittanut kauden ailahdellen ja toki samaa voidaan puhua kotijoukkueesta. Rangers seilaa harvinaisessa kolmen ottelun tappioputkessa, mutta lauantaina homma käännetään.

Miksi ottelu pelataan Siuntiossa?

Hieno halli ja hienot puitteet. Olemme järjestäneet täällä tapahtumia aikaisemminkin ja ovat onnistuneet mielestäni hyvin. Täällä on hyvä järjestää myös pelin ulkopuolista toimintaa.Haluammekin tehdä tästä oikean ottelutapahtuman, joka samalla toimii hyvänä harjoitteluna jos ja kun joskus päästään kotipuolessa pelaamaan vastaavanlaisissa puitteissa. Mukaan on kutsuttu Kirkkonummen kunnan sekä Siuntion päättäjiä, yhteistyökumppaneita sekä Rangersin sidosryhmän jäseniä. Palkitsemme myös seuran junioriosastoa syksyn 2019 onnistumisista, kertoo valmennuspäällikkö Fager-Pintilä.

VIP-tilassa viihtyy ja näkee pelin parhailta paikoilta.

Huippu olosuuhteet takaavat hyvän ottelutapahtuman

Mitä tarjolla?

Ainahan näissä itse peli on keskiössä. Meillä on ollut Edarin kanssa hieman vaikeampi jakso meneillään ja se halutaan ehdottomasti kääntää nyt. Ottelun ulkopuolella myös tapahtuu paljon. Olemme järjestäneet Arenan yläkertaan VIP-tilat, jossa ruokaa ja juomaa tarjolla. Toki myös normilipun ostajille on mahdollisuus nauttia vähän lauantai-juomaa mikä on aika poikkeuksellista ollut meidän peleissä. On kahviota, arpajaiset, hodarikoju, erätauko palkintotilaisuus, Tyttösäbän esittelyä, näytösottelu F-tytöt vastaan muu maailma muutamia mainitakseni.

Mökki täyteen?

Nämä tapahtumat eivät ole koskaan ihan helppoja järjestää ja montaa asiaa pitää miettiä ja tehdä. Toki itse näen, että tälläkin tapahtumalla on pitkäjänteinen vaikutus Kirkkonummelaisessa urheilussa ja erityisesti salibandyssa. Hienoa on ollut saada viestejä tuolta Kunnan johtoportaasta, että ovat mielellään tulossa peliin ja toki olemme saaneet sekä olemassa olevia, että uusia yhteistyökumppaneita mukaan tapahtumaan.

Esimerkiksi LänsiAuto Suomenoja tulee uutena kumppanina mukaan ja tuo mm. uuden Nissan Qashqai auton halliin esille yleisön ihasteltavaksi. Länsiauto pisteellä  toki pientä kisaa ja arvontaa.

Vastaavasti paikallinen kylmähuoltolaitteiden korjaamiseen erikoistunut SP-Kylmähuolto tulee firmansa kanssa viettämään pikkujouluja ja samalla tutustumaan lajiin sekä seuraan. Siinä muutama esimerkki mainitakseni.

Itse ottelusta odotan tasaista ja tiukkaa. Iso työ pitää tehdä voiton eteen ja me ollaan kyllä siihen valmiita. Aika monen kaverin kanssa pientä vetoa lyönyt, että paljonko porukkaa peliin tulee. Itse veikkaan että 500 katsojaa menee rikki ja jos näin käy niin aika monta pizzaa on kaverit minulle pystyssä.

Tervetuoa omasta ja koko seuran puolesta Siuntioon!

Länsiauto Suomenoja on mukana tapahtumassa ja yksi otteluisännistä.

SP-Kylmähuolto lähti innolla mukaan Siuntion tapahtumaan.

Kiitos!