Uutiset

Rangers taisteli välieriin

10. 03. 19 M-1

 

Kirkkonummi Rangers voitti toistamiseen O2-Jyväskylän ja jatkaa Divarin välieriin. Rangers voitti sunnuntaina Palokan koulukeskuksessa 4 – 5. Kun Rangers oli parempi myös lauantaina Pommarissa 4 – 2, se meni välieriin voitoin 2 – 0.

-Taisteluvoitto, kommentoi päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä linja-autossa paluumatkalla Jyväskylästä.

Hän arvioi, että Rangersin voitto perustui laajempaan ja tasaisempaan pelaajamateriaaliin.  –Olemme olleet tällaisissa kovissa paikoissa aiemminkin. Tänään hyvä työ palkittiin kolmannessa erässä, jossa ottelu kääntyi meille.

O2-Jyväskylän valmentaja Ilkka Peltonen antoi reilun tunnustuksen Rangersille voitosta. –Ottelu ratkesi tänään maalintekoon, jossa Rangers oli tehokkaampi. Rangers laittoi paikoista sisään. Puolivälieräsarjassa oli vastakkain kaksi hyvää joukkuetta. Rangers oli kolmella ketjullaan laadukkaampi. Rangers on tehnyt hyvää juniorityötä, kiitteli Peltonen, jonka seitsemän vuoden pesti O2:n peräsimessä päättyi sunnuntain otteluun.

Rangersin maalit iskivät tänään Kristian Lamminen, Teppo Salo, Rami Kallio ja Samuli Alaluusua kahdesti.

Välierät alkavat ensi lauantaina Pommarissa. Vastustajaksi tulee todennäköisesti ÅIF Sipoota. Todennäköisesti siksi, että puolivälierästä ÅIF – NST on jätetty protesti. Se ratkennee maanantaina.

Lauantaina polvivamman takia ottelun kesken jättämään Samuli Alaluusua oli sunnuntaina tehokas kahdella maalillaan. –Loppukausi mennään vaikka särkylääkkeiden voimalla, kommentoi Alaluusua.

MIKKO KARLSSON

Vastaa