Uutiset

Rangers käynnistää kausikorttikampanjan Hanki nyt kausari ensi kaudeksi - se EI ole henkilökohtainen!

Kirkkonummi Rangers käynnistää kausikorttikampanjan tulevalle salibandykaudelle 2018 – 2019. Kausikortin saa nyt todelliseen kampanjahintaan 50 euroa, kun varaa sen 15.5. mennessä. Hinta edellyttää kuitenkin vähintään 150 kortin ennakkotilausmäärää. Jos tilaajia on 100, kortin hinta on 60 euroa.

Rekisteröidy nyt kausarin tilaajaksi täältä.

Kausikortin tilaaja sitoutuu kortin ostoon. Jos 150 tilaajaa saadaan täyteen toukokuun puoliväliin mennessä, kampanja toteutuu. Rangersilla on oikeus jatkaa myyntiaikaa tai toteuttaa kampanja, vaikka tavoitemäärä ei täyttyisikään.

Kampanjan jälkeen kausikortin hinta on 80 euroa.

Kausikortti ei ole henkilökohtainen. Se voi siis olla myös useamman eri henkilön käytössä. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Rangersin miesten edustusjoukkueen Divarin sekä miesten kakkosjoukkueen II-divarin runkosarjan sekä Suomen cupin kotiotteluihin. Mahdollisissa pudotuspeleissä kausikorttilaiset saavat alennuksen pääsylipun hinnasta.

Rangers tarjoaa kausikorttilaisille kotiotteluissa kupin kahvia. Lisäksi kortti oikeuttaa mm. erikoistarjouksiin Rangersin fanituotteista sekä seuran yhteistyökumppaneiden tarjoamiin etuihin.

-Kausikorttikampanjoita on viritelty sekä salibandyn että jalkapallon liigaseuroissa. Rangers haluaa ojentaa reilusti kätensä meille tärkeälle sidosryhmälle ja tarjoamme kaikille faneillemme ja kannattajillemme nyt edullisen tavan päästä katsomaan seuraavan kauden otteluja. Lisäksi tähän kokonaisuuteen liittyy myös erilaisia tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme, kertoo Rangersin valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä.

Hän korostaa, että Rangersin juniorit pääsevät aiempien kausien tapaan ilmaiseksi myös tulevan kauden otteluihin joukkueensa pelipaita päällä tai näyttämällä Rangersin jäsenkortin.

-Vanhempien kannattaa ostaa nyt tosi edullinen kausikortti ja tulla junnujen kanssa kokemaan salibandyn Divari-huumaa ja viettämään laatuaikaa yhdessä. Hanki kausikortti nyt edulliseen kampanjahintaan ja haasta mukaan ystävät ja työkaverit tai vaikka naapurisi tekemään samoin, kannustaa Fager-Pintilä.

Varaa kausikorttisi täältä!

Vastaa