Uutiset

Rangers hakee tuplapottia lauantaina

09. 10. 18 M-1

Kirkkonummi Rangers tavoittelee lauantaina Pommarissa tuplapottia. Divarin pisteiden lisäksi ottelussa sipoolaista ÅIF:a vastaan kamppaillaan myös pääsystä jatkoon Suomen cupissa. Peli alkaa Pommarissa kello 18.30.

 

-Tulossa on tärkeä peli. Runkosarjan pisteet ovat arvokkaat jokaisesta pelistä. Suomen cupissa pelataan voitosta, sillä vain voittaja jatkaa, miettii Rangersin päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Tänä vuonna jo 30. kertaa pelattavassa salibandyn Suomen cupissa on mukana 143 joukkuetta. Viikonloppuna pelattavalla Divari-kierroksella kaikissa sarjapeleissä ratkotaan pisteiden lisäksi jatkoon menijät cupin viidennelle kierrokselle. Suomen cup huipentuu finaaleihin helmikuun puolivälissä.

Rangersilla on hyviä muistoja viime kevään cupista, kun se voitti aluefinaalin. –Joukkueen tavoitteena on menestyä cupissa tälläkin kaudella. Jatkossa avautuu mahdollisuus päästä kokeilemaan myös liigajoukkueiden vauhtia, ennakoi Fager-Pintilä.

 

Painiottelu

 

Ådalens Idrottsförening eli ÅIF Sipoosta on ennen lauantain peliä viidellä pisteellä Divarissa 12. sijalla. Pisteen enemmän saalistanut Rangers on kahdeksantena. Joukkueet eivät ole kohdanneet viime vuosina.

-Vierasjoukkueessa pelaa kokeneita ja rutinoituneita pelaajia, joilla muutamilla on myös liigakokemusta. Näitä jyriä vastaan meiltä vaaditaan voimaa kaksinkamppailuihin. Tässä pelissä joudutaan painimaan. Meidän pitää olla hyvin hereillä ottelun alusta lähtien, pohtii päävalmentaja.

Rangers voitti viime lauantain vieraspelissä Lappeenrannassa NST:n maalein 5 – 2. –Kotiedun merkityksen huomasi ensimmäisessä vieraspelissä. Pommarin kotiyleisö on upea voimavara, kiittelee Fager-Pintilä.

 

Pienet asiat ratkaisevat

 

Rangers on voittanut kolmesta ottelustaan kaksi ja hävinnyt yhden. Päävalmentajan mukaan kausi on alkanut aikalailla odotusten mukaisesti. Pientä tuskaa Kylän Jätkien otteissa on silti näkynyt.

-Ottelut ratkeavat pieniin asioihin. Hereillä on oltava koko 60 minuuttia. Etenkin otteluiden alut ovat tärkeitä. Jo nyt on nähty, että kaikki joukkueet pelaavat täysillä ottelun loppuvihellykseen saakka.

Päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä ennakoi jo ennen kauden alkua Divarista erittäin tasaista. Kun osa joukkueista on pelannut jo kuusi kierrosta, ja esimerkiksi Rangers vasta kolme, sarjassa ei ole enää ainuttakaan puhtaan pelin joukkuetta. –Tässä sarjassa suorat, kolmen pisteen voitot ovat arvossaan.

Lauantain ÅIF-ottelun jälkeen Rangersilla on kahden viikon ”syysloma”. Sen jälkeen joukkue kohtaa vieraissa EV Akatemian Helsingissä 28.10.

-Peleistä vapaa viikonloppu tekee varmasti hyvää kaikille. Kahden viikon tauolla ei kuitenkaan syyslomailla. Neljän kierroksen jälkeen summataan alkukausi, ja mitä mahdollisesti pitää tarkentaa harjoittelussa.

-Nyt katsotaan videoita ÄIF:n peleistä ja keskitytään lauantain tuplapottiin, sanoo Rangersin päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

MIKKO KARLSSON

Rangers voitti viime keväänä Suomen cupin aluefinaalin. Lauantaina ratkotaan jatkopaikka tämän kauden cupissa.

Vastaa