Uutiset

Next generation?

Kesäkauden aikana tutustutaan ja kerrotaan tarinoita miesten edustusjoukkueen pelaajista sekä taustoista ja matkasta kohti tulevaa kautta.

Seuraavana vuorossa Edarin ensikauden juniori-kaarti, joka on valmiina ottamaan urallaan seuraavan stepin.

 

Eerik Karell, mutta tunnetaan paremmin Ekinä. Pikku pojasta asti mailapelit kiinnostanut ja kun vähän ikää tuli ja jotain harrastuksia piti keksiä niin innostuin säbää ja lätkää lähtee testaamaan. Isosisko Elina Karell pelasi säbää myös Rangersissa tuohon aikaan joka saattoi olla vaikuttajana lähteä säbää kokeilemaan, Nykyään sisko pelaa Ruotsissa 1-divaria IK Zenithin riveissä.

Tästä se lähti

Pikku-Eki muutama vuosi sitten

 

Varsinaiset ensikosketukset säbään tuli säbäkerhossa jossa pelailin jonkin aikaa kunnes menin Rangersin 03-ikäluokan joukkueeseen ” Rangers Puumat”, josta se sitten varsinaisesti lähti. Pelasin jonkun aikaa säbää ja lätkää samaan aikaan, mutta lopulta säbä voitti. Tullut pelattua nyt lähemmäks 8 vuotta säbää,mutta aika monta vuotta meni vaan harrastellessa, pikkuhiljaa alko säbä kiinnostaa enemmänki ja halu kehittyä kasvoi ja laji vei mukanaan.

Tulevaisuus

Tavoitteena säbässä olisi pysyä mahdollisimman pitkään pelikunnossa ja pelata mahdollisimman korkealla tasolla. Ensi kautta ajatellen niin tavoitteena olisi kehittyä pelaajana ja päästä haastamaan itseään mahdollisimman paljon. Lähden hyvillä fiiliksillä ensimmäiseen kauteen miesten joukkueessa.

Pommarin yleisölle terveisiä, pysykää terveenä ja nähdään kesän jälkeen!

 

Tatu Andersson, pelannut Rangersin väreissä koko uran ajan eli noin viitisen vuotta. Tavoitteet salibandyn suhteen on kehittyä pelaajana. Parantaa omia heikkouksia ja katsoa mihin se riittää. Muutamalle Maajoukkuetie-leirille tullut jo päästyä ja se antaa toki lisä virtaa pelaamiseen ja etenkin harjoitteluun. Odotan innolla tulevaa kautta, mihin se vie mennessään.

Pelaamisesta pitää pystyä nauttimaan ja sen aion tehdä. Nähdään Pommarissa!

 

Onni Ojasti, aloitin säbän pelaamisen tammikuussa 2015 ja olen siitä saakka pelannut Rangersissa. Viime kausi meni A-junnuissa, jossa reenasin ja pelasin oikeastaan melkein koko kauden.
Tulevaisuuden tavoite on kehittyä ja vakiinnuttaa paikka edarissa. Pidemmällä tähtäimellä tavoitteena on pelata liigaa, tottakai Rangersissa. Odotan hyvillä mielin tulevaa kautta. Kova kausi ja paljon haasteita edessä, mutta kovalla reenillä ja hyvällä porukalla päästään pitkälle.

Toivon Pommarin yleisöltä kovaa kannustusta ja sitä, että tupa olisi täynnä joka pelissä.

 

Niklas Nevalainen, sählyä oon pelannut nyt 10 vuotta ja kaikki on alkanut Rangersin F-junnuista. 10-vuoden aikana on myös ehtinyt käydä katsomassa myös Espoon puolella valtakunnallisten sarjojen pelejä. Viime kaudella tein paluun Rangersiin. Tulevalta kaudelta odotan paljon pelejä, mutta toki että niihin pääsee ja pärjää pitää arkityö tehdä hyvin eli treeniä treeniä.

Kesän jälkeen nähdään ja voikaa hyvin!

 

Roope Saari, olen pelannut säbää n. 10 vuotta. Aloitin Rangersissa ja d-juniori ikäisenä vaihdoin Graniin. Granissa pelasin muutaman kauden. Pelattiin Granin kanssa esim. C-sm sarjaa ja B-divaria. Ensimmäisen B-junnu kauden jälkeen palasin takaisin Rangersiin.
Tavoite on, että pystyy kehittämään omaa peliä eri osa-alueilla mahdollisimman paljon. Haaste tulee olemaan iso, mutta olen siihen valmis.

Hyvää kesää kaikille Rangereille!

-Kaikkia näitä viittä kaveria yhdistää selkeästi tavoitteellisuus ja halu oppia. Kun nämä asiat ovat selkeinä pelaajan päässä on mahdollisuus lähteä kehittämään itseään määrätietoisesti eteenpäin. Hienosti on nuorisokaarti päässyt jengiin mukaan ja olen luottavainen poikien kehitys kaari jatkuu tänäkin vuonna. Nuoret herrat kyllä tietää,että mitään ei tuu ilmaiseksi. Hommia pitää tehdä ja hyvin ovat kyllä tarttuneet jokainen uuteen haasteeseen, kertoo päävalmentaja Fager-Pintilä.

Nuoret Kylän Jätkät näet parhaiten ostamalla kausikortin:

https://kirkkonummirangers.fi/tue-kylan-jatkia-kannatus-ja-kausikortit-20-21-nyt-myynnissa/

Vastaa