Uutiset

Miesten edustusjoukkue käänsi kurssinsa

Edarilla oli viikonloppuna kaksi todella tärkeää ottelua. Pisteitä oli tultava mikäli haaveet kahdeksan joukkoon ja sitä kautta kauden jatkumiselle säilyisivät omissa käsissä.

1.2 NST-Rangers 5-11
Edari sai loistavan alun ja naputteli toinen toistaan hienompia maaleja heti avauserässä. Tilanne jo ensimmäisen erän jälkeen 6-0 Rangersille ja vastustajan selkäranka naksahti jo avauserän jälkeen.
-Meiltä todella hyvä startti ja aika hyvä ottelun läpivienti. Toisessa erässä oli pieni hetki, kun vähän ajatus lähti karkailemaan, mutta saatiin nopeasti peli raiteille. Tämä ollut haaste tällä kaudella. Vika erä oli tasaista vääntöä, mutta toki ero oli selkeä koko ajan ja saatiin todella tärkeät pisteet. Etenkin lämmittää joukkueen pallollinen peli, joka oli tarkkaa ja huolellista. Pelattiin yhdessä ja se näkyi heti tulostaulla, kertoilee päävalmentaja Fager-pintilä.
2.2. Rangers-Nurmon Jymy
Kotiluolassa tuli vastaan sarjakärki Nurmon Jymy, joka pelannut vahvan kauden ja juna puksuttanut lähes voitosta voittoon. Rangers oli keittänyt voittavan reseptin ja kotivoitto tuli todella värikkäässä ottelussa lopulta ansaitusti jatkoajalla, Ratkaisija lopulta vahvan viikonlopun pelannut Samuli Alaluusua.
-Todella kova tempoinen ottelu ja oli pitkästä aikaa ihan pleijari meininkiä. Tunteet kävi väillä aika lämpöisenä puolin toisin, mutta oli kyllä mukava pelata. Kotiyleisö oli hienosti meitä tukemassa kolmannessa erässä, kun oltiin vähän vaikeuksissa 5-2 tappio tilanteessa. Oltiin kuitenkin halukkaampia tänään ja omasta mielestä oltiin just ton verran parempia. Tärkee voitto tietysti ja mukava päätös hyvälle viikolle. Muutama asia loksahtanut paikoilleen ja tästä hyvä jatkaa, kertaa viikonloppua kapteeni Ville Leskinen.
Viikonloppu oli siis onnistunut muutamista merkittävistä poissaoloista huolimatta mm. Atte Silvennoinen, Mikko Ollikainen sekä joukkueen kapteeni Tapio Sarkkisen sairastumisen myötä hieno esitys.
Seuraavan kerran edari tositoimissa la 15.2, kun joukkue matkustaa Joensuuhun ja vastassa Josba.

Samuli Alaluusua oli tehopäällä viikonloppuna. Tehot 5+4 kahteen otteluun.

Vastaa