Kirkkonummi Rangers ja Someone yhteistyöhön!

Kylien jätkien tueksi saatiin todellinen sosiaalisen median ja viestinnän ammattilainen, kun Someone Oy ja Kirkkonummi Rangers Ry allekirjoittivat yhteistyösopimuksen.

Someone on sosiaalisen median toimisto, jolta löytyy osaamista alati kasvavaan digitaaliseen markkinointiin. Osaamista löytyy sisällöntuotantoon, sosiaalisen median strategioihin sekä sisältökeskeisiin kampanjoihin. Yritykseen pääset tutustumaan osoitteesta: https://www.someone.fi

Odotamme niin yhteistyötä Rangersin kanssa ja, että saamme seurata pelin kehitystä kauden aikana. Mahtava joukkue tarvitsee mahtavaa markkinointia ja jää nähtäväksi mitä kaikkea keksitte some-kanavilla.” kertoo Someone Oy:n vastaava Pamela Hansson.

Kirkkonummi Rangers odottaa innoissaan alkavaa yhteistyötä. Seuran puheenjohtaja Jari Kallio kommentoi asiaa:

Sosiaalinen media kasvanut todella isoksi tekijäksi ja tuohon puoleen olemmme myös koittaneet panostaa. Mediatiimi onkin paiskinut kesällä todella hyvin hommia ja mahtavaa materiaalia on jo tullut. Palaute ollut pelkästään positiivista. Luonnollisesti me kaikki ja eritoten mediatiimi odotamme innoissamme tulevaa yhteistyötä.”

Käythän ottamassa seuran tilit seurantaan Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.
Haluaisiko paikallinen tai lähialueen yrityksesi Kirkkonummi Rangersin matkaan? Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai sosiaalisen median kanavien kautta, niin mietimme mielellämme kaikkia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja.