Uutiset

Justus Mustonen valittu U-19 maajoukkueeseen

Kirkkonummi Rangersin Justus Mustonen on valittu syyskuussa pelattaviin tupla-maaotteluihin Suomen alle 19- vuotiaiden maajoukkueseen. Valinta on Justukselle tähän ikäluokaan ensimmäinen ja tavoitteena kiiltää poikien MM-kisat, jotka pelataan vuonna 2021 keväällä Tsekissä.

Juden kommentit:

Miten FBA-leiri meni ja yllättikö kutsu?

-FBA-leiri meni aika heikosti.Pelaaminen tuntui vaikealta ja toki loppua kohti alkoi vähän paranemaan. Sen takia että ei mennyt iha nappiin tuo FBA-leiri niin yllätyin  hieman kutsusta.

Miten kausi ja kesä mennyt tähän asti?

-Kausi pelien osalta nousujohteisesti ja olen päässyt miesten peleihin paremmin mukaan mitä enemmän pelannut niitä.

Isoimmat erot junioripelit verrattuna miesten?

-Isoimmat erot junnupeleissä verrattuna miehiin on, että miesten peleissä on vähemmän tilaa jaaikaa. Ratkaisut pitää tehdä paljon nopeammin ja virheistä rankaistaan kovemmalla prosentilla. Miesten peleissä pitää tehä enemmän töitä.

Henkilökohtaiset tavoitteet tällä kaudella?

-Henkilökohtaiset tavoitteet on olla joukkueen ratkasupelaajia keväällä. Saada vastuuta ja vastata siihen. Tykkään tehdä tulosta. Koen, että tiukassa paikassa saan usein itsestäni paljon irti. Toki kausi sen sitten näyttää.

Terveiset Pommarin yleisölle?

On ollut siistiä, kun harkkapeleissäkin on käynyt paljon porukkaa. Toivottavasti kun kausi käynnistyy niim pommari täynnä ja hyvä fiilis hallilla, päättää iloinen Justus Mustonen.

 

Nuori Justus Mustonen on ollut tehokas alkusyksyn peleissä.

 

Koko Joukkue:

https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/talla-joukkueella-suomen-u19-pojat-kohtaavat-ruotsin/

 

 

 

Vastaa