Uutiset

Edarin kokoonpanoon uutta ja vanhaa

10. 04. 19 M-1

Miesten edustusjoukkue vahvistuu, kun kokoonpanoon tulee tuttu hahmo maalin suulle, kun Jens Beijar vahvistaa edaria kaudella 2019-2020. Uutena kasvona hyökkäykseen tulee Onni Möykkynen.

-Parin viime vuoden takaiset pienet loukit ja vaivat alkaa olemaan voitettu ja sitä kautta saatu motivaatio ja halu lähteä oikeasti reenaamaan ja pelaamaan kovalle tasolle tuli takas. Mahtavaa että saatiin Rangersin kanssa sopimus aikaseksi, innolla odotan jo kauden alkua. Lyhyesti sanottuna erittäin hyvillä fiiliksillä ens kaudeks Kylille pelaamaan säbää, kertoo Onni.

-Itsellä hyvä fiilis kun sain päätöksen tehtyä. Vaihtoehtoja oli muutama ja päädyin Rangersiin. Rangersiin päädyin sen takia että sopii parhaiten itselleni juuri nyt ja onhan tää Rangers itselle kuin perhe. Eli eiköhän me viedä tarina ens vuonna maaliin ja tavoite ainakin itsellä on selkeä. Katseet kohti tulevaa ja odotan innolla kesätreenejä ja kauden alkua, kommentoi Jene.

-Jenen jatko oli tottakai todella tärkeä. Pelasi viime vuonna loistavan kauden ja antoi, joka pelissä meille mahdollisuuden voittaa.

Onnin mukaan tulo tuo sopivaa raikkautta joukkueeseen. Uskon, että hän on hieman kääntämätön kortti tällä tasolla. Kun pysyy terveenä ja saa hyvän kesän alle niin tästä herrasta moni yllättyy syksyllä, toteaa päävalmentaja Fager-Pintilä.

Vastaa