M-1 (Kylän Jätkät)

Miesten edustusjoukkue

Rangersin miesten edustusjoukkue pelaa kaudella
2017-2018 miesten 2-divisioonassa

Pommarissa PERJANTAI ON PELIPÄIVÄ!

Kirkkonummi Rangers, edustusjoukkue 2017-2018. Kuvasta puuttuvat maalivahti Joona Hynninen sekä valmentaja Rauno Vehanen.

Katso joukkueen esittelyvideo täältä

Uusina pelaajina joukkueessa aloittavat kovat paluumuuttajat Erik Helenius (M-Team) ja Ville Alkki (Buldoggs Brno, Tsekin pääsarja) sekä maalivahti Kari Vilén (Pirates). Lisäksi kuusi viime kaudella A-nuorten SM-sarjaa pelannutta pelaajaa on nyt Edustuksen mukana. Tiivistä yhteistyötä jatketaan edelleen A-nuorten joukkueen kanssa ja kauden mittaan muitakin nuoria nähtäneen edustuksen peleissä.

Harjoituspelit aloitettiin jo Czech Open turnauksessa, jossa Rangers pelasi neljä kovaa peliä Tsekin ja Sveitsin joukkueita vastaan. Tuloksena 2 voittoa, tasapeli ja harmittava jatkoaikatappio rangaistuslaukauksille Tsekin pääsarjan FBC Liberecia vastaan.

Joukkue osallistui myös 2-divarin joukkueille järjestettyyn Etelän mestaruusturnaukseen, josta hyvien pelien lisäksi oli kotiin tuotavana myös voittopokaali. Harjoituspeliviikon tunnelmista enemmän oheisessa Kirkkonummen Sanomien artikkelissa.

Taival Suomen Cupissa jatkuu kuudennelle kierrokselle, jossa mukana on enää 16 joukkuetta. Sunnuntaina 26.11 klo 18:30 Pommariin saadaankin todella kovan luokan vastus kun arvonnassa vastaan tuli Liigassa pelaava LASB.
Tule ja koe tunnelma paikanpäällä kun edustusjoukkue haastaa miesten ja nuorten maajoukkuepelaajia peluuttavan liigajoukkueen.

Seuraava sarjapeli pelataan poikkeavasti Siuntion Folksam Areenalla. Vastassa Kirkkonummi Rangersin 25-vuotis juhlatapahtumassa on paikallisvastustaja LoSB. Peli pelataan lauantaina 2.12.2017 klo 17:00.

Rangersin kaikki pelit näkyvät täältä.