Kiitos Tapsa!

Kirkkonummi Rangersin monivuotinen kapteeni & seuraikoni Tapio Sarkkinen on ilmoittanut päättävänsä pelaajauransa menneeseen kauteen 2019-2020. Koko uransa Rangersissa pelannut Tapsa on pelannut usean II-divisoonakauden lisäksi 78 ottelua Divarissa kaudella 2011-2012 sekä kausilla 2018-2020 tehoin 11+8=19.

Tapsa muistetaan todellisena joukkuepalaajana, joka jätti kentälle AINA kaiken.

– Nyt on tullu aika siirtyy sivuun pääsarjasalibandysta ja kylien jätkistä ainakin pelaajana. Matkalle on mahtunu niin hienoja kokemuksia, että niistä jää varmasti elinikäinen muisto! Isoin kiitos kuuluu kaikille taustahenkilöille, valmentajille, huoltajille ja pelaajille, jotka on mahdollistanu näinki pitkän uran Rangersissa. Seurana Rangersista jää mieleen sen mahtava yhteishenki. Toivottavasti se kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen asti! Ja tuskin nää on viimeset jäähyväiset, vähintäänkin jään suureks faniks katsomon puolelle! Nyt otan hetken happea ja jään innolla odottamaan kauden alkua, päättää Tapio Sarkkinen.

Kirkkonummi Rangers haluaa kiittää Tapiota kaikesta seuran eteen tehdystä työstä sekä ilosta, jota hän on kanssapelaajiin ja kirkkonummelaiseen salibandyväkeen persoonallaan antanut. Tähän matkaan on mahtunut monia hienoja hetkiä ja muistoja.

KIITOS TAPSA 💙

Kausarin ostoon: