Uutiset

Arjen sankarit, osa II

Kesäkauden aikana tutustutaan ja kerrotaan tarinoita miesten edustusjoukkueen pelaajista sekä taustoista ja matkasta kohti tulevaa kautta.

Janne Kuusela

Janne Kuusela on hyvässä opissa Rangersin huippu huoltotiimissä

 

Mun tarina

Olen asunut koko lapsuuteni ja nuoruuteni kylillä, missä kävin peruskoulun ja lukion. Tämän jälkeen tie vei Helsinkiin, jossa aloitin opinnot vuonna 2019 talvella ammattikorkeakoulussa. Olen aina ollut tykännyt urheilusta ja varsinkin pallopeleistä. Toimin Rangersin miesten edustusjoukkueessa juniori-huoltajan statuksella.

Rangers

Omalta osaltani huoltajan hommat alkoivat 2017-2018 kaudella Rangersin A-poikien kanssa. Ajatus huoltajan hommista lähti aluksi kehittymään, kun parin frendin kanssa heitettiin läpällä, että tulisin heidän joukkueen huoltajaksi. Eipä siinä sitten kauaa mennytkään, niin Sebu kyseli haluaisinko lähteä mukaan ja sillä tiellä ollaan edelleen. Itse lajista on vain noin vuoden mittainen kokemus. Pelasin vuoden verran juuri perustetussa Rangersin 97-syntyneiden ikäluokassa, mutta tämän jälkeen jääkiekko vei miehen mennessään.

Tätä et tiennyt

Oma erikoisosaaminen mitä moni ei tiedä on, että olen joukkueen parhaimpia rankkarin ampujia. Tulevalta kaudelta odotan nälkäistä Rangers nippua, joka taistelee jokaisessa pelissä voitosta.

Mr Kuuselan ja muut Kylän Jätkät näet syksyllä Pommarissa!

Kausikortti tilaukseen nyt:

https://kirkkonummirangers.fi/tue-kylan-jatkia-kannatus-ja-kausikortit-20-21-nyt-myynnissa/

Vastaa