Match Center

M1

Miehet Edustus (Kylän Jätkät)

Josba

Miesten Divari lauantai 16 tammikuun @ 18:30 Kirkkonummen väestönsuoja

Karvas tappio ns. kuuden pisteen pelissä Rangersille. Tällä kertaa sitkeä Josba vei tärkeät pisteet.

Ottelun ensimmäisellä minuutilla heti Rangersille jäähy ja alku näytti aika vaikealta. Kristian Lammisen AV maali kuitenkin antoi toiveita, että tämä olisi Rangersin päivä. Pelin edetessä kuitenkin oman pään pelaaminen edelleen oli huolimatonta. Josba käytti tämän hyväkseeen mennen 1-2 johtoon kun erää oli pelattu puolet. Josban ottama jäähy kuitenkin käytettiin hyväksi Lauri Näräsen tehdessä tasoituksen, näin vielä roikuttiin pelissä mukana. Josban kuitenkin kävi jälleen runnomassa helpohkon näköisesti maalin edestä itsenä johtoon ennen erätaukoa.

Toisen erän alku oli pienoista Rangers hallintaa ja erän puolessa välissä tarjottiin peliin jopa pientä yliotetta, kun Josban Juuso Lehtiniemi otti 5+20min jäähyn väkivaltaisuudesta. Jäähyä ehti kulua vain 15s kun tasoitus 3-3 saatiin aikaan Kaius Klemetin toimesta. Josba kuitenkin pääsi tekemään kuin varkain AV maalin jälleen  Rangersin huolimattomuuden johdosta. Loppu 5 min. YV:stä kuitenkin pelattiin hienosti ja Atte Silvennoinen pääsikin tekeemään vielä kaksi identtistä maalia Emil Vehasen syötöistä. Hyvän Rangersin toisen erän päätti kuitenkin Josba Kasper Tähkän tasoittamalla rangaistuslaukauksesta varmasti.

Kolmanteen erään lähdettiin tasaisissa ja odottavissa merkeissä. Seuraavan maalin tekijä olisi vahvoilla ja sen tekikin Josban Lauri Piiroinen 5 min ennen loppua. Hiukan myöhemmin vielä tullut Rangers jäähy vaikeutti entisestään takaa-ajoa. Se vielä kestettiin, mutta ajassa 58.42 Josban Lauri Piiroisen illan kolmas maali viimeistään hyydytti sen.

Illan nälkäisin pelaaja ehdottomasti Josban Lauri Piirainen (3+0) ja kovemmalla itsetunnolla tällä hetkellä pelaava Josba vei ansaitun voiton.

Miehet Edustus (Kylän Jätkät) 5 - 7 Josba

• lauantai 16 tammikuun 2021 @ 18:30