Leirit

Kesäleireille ilmoittautuminen alkanut

ALOITETAAN KESÄLOMA 2019 YHDESSÄ LIIKKUEN!

LEIRIN OHJELMA:

Kesälomalla järjestetään jälleen suositut Kirkkonummi Rangersin liikunnalliset leirit, joihin ovat Tervetulleita niin Rangerslaiset kuin seuratoimintamme ulkopuoliset lapset. Leirit on tarkoitettu kaikille vuosina 2006-2011 syntyneille tytöille ja pojille.
Leireillä liikutaan yhdessä monipuolisesti niin sisällä kuin ulkonakin, hyödyntäen Kirkkonummen keskustan alueen /Masalan LähiTapiola Sport Centerin loistavia tiloja ja lähialueita. Leiripäiviin sisältyy mm. monipuolisesti pallopelejä ja leikkejä, temppuradalla temppuilua, leikkimieliset Rangers -olympialaiset ja erilaista ulkoliikuntaa. Perjantaina 14.6. vietetään leirien yhteistä päätöspäivää Kirkkonummen keskustassa (Huom. myös Masalan leiriltä lasten haku 14.6 tapahtuu Kirkkonummen keskustasta). Leirien ohjelmassa otetaan huomioon lasten omia toiveita ja kiinnostuksen kohteita.

Leirien ohjattu ohjelma on päivittäin klo 9.00-16.00 ja valvonta klo 8.00-17.00 välisenä aikana.

LEIRIN HINTA:

150€ /Viikko. Leiriviikosta saa perhealennusta seuraavasti: ensimmäinen osallistuja maksaa koko leirin hinnan ja seuraavat saman perheen osallistujat saavat 20€ alennuksen leirin hinnasta.
Leirin hintaan sisältyy ohjelman lisäksi päivittäin lämmin lounas, välipala sekä vakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumiset leireille: https://kirkkonummirangers.myclub.fi Ilmoittautuminen päättyy 12.5.2019 18:00
Leiri toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 12. Leiripaikan peruutus tulee tapahtua laskun eräpäivään 20.5.2019 mennessä sähköpostitse : maiju.behm@kirkkonummirangers.fi. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden leirimaksun. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennen leirin alkua sähköpostitse leirikirje, jossa lisätietoa leiristä sekä ilmoittautumisen yhteydessä lasku. Leireille otetaan max 30 lasta /leiri.

TULEVAT KESÄLEIRIT:

• VIIKKO 23: 3.-7.6.2019 LähiTapiola Sport Center, Masala