Kirkkonummen Koulujenvälinen säbäturnaus

Lähitapiola Areena, 2-3.10

Kirkkonummi Rangers haastaa kaikki Kirkkonummen alakoulut säbäturnaukseen!

Kirkkonummi Rangers yhteistyössä Varuboden-Oslan kanssa haastaa kaikki Kirkkonummen alakoulut koulujenväliseen säbäturnaukseen. Turnauksessa on omat sarjat tytöille ja pojille, sekä kullekin luokka-asteelle. Tarvittaessa järjestäjä voi yhdistää sarjoja.

Haastamme sinut keräämään joukkueen, joko oman luokkasi pojista tai tytöistä, tai kasaamaan sen yhdessä rinnakkaisluokkien tai jopa viereisten luokka-asteiden lasten kesken. Ottelut pelataan pienellä kentällä (n. 10mx20m) ja pelitapa on 3vs3. Joukkueilla ei ole maalivahteja, vaan maaleina toimii minisählymaalit (n. 60×40-45cm). Peliaika on 12 minuuttia. Järjestäjä pidättää kuitenkin oikeuden lyhentää peliaikaa, jotta turnaus saadaan järjestettyä koulupäivän aikana. Joukkueella on vapaa vaihto-oikeus, ja suositeltava joukkueen koko on 6-9 pelaajaa. Turnaus pelataan 2-3.10. Samat luokka-asteen tytöt ja pojat pelaavat samana päivinä. Tarkempi ohjelma toimitetaan viimeistään 24.9.

Tarkemmat tiedot:

• Pelipäivät. Tiistai 2.10 ja keskiviikko 3.10
  • Paikka: Lähitapiola Sport Center, Masalassa
  • Turnauksen kesto. n. 9.30-13.30 kumpanakin päivänä
  • Pelimuoto. 3vs3. vapaa vaihto-oikeus.
  • Peliluokat:
    • Tytöt:
      • 1. luokka
      • 2. luokka
      • 3. luokka
      • 4. luokka
      • 5. luokka
      • 6. luokka
    • Pojat:
      • 1. luokka
      • 2. luokka
      • 3. luokka
      • 4. luokka
      • 5. luokka
      • 6. luokka
    • Jos johonkin peliluokkaan ei ilmoittaudu riittävästi joukkueita, voidaan se yhdistää vierekkäisen luokan kanssa. Jos koulustasi ei löydy riittävästi innokaita esim. 1. luokalta, niin kasaa joukkue 1. ja 2. luokan oppilaista ja ilmoita se 2. luokan sarjaan.
  • Sääntöinä käytetään virallisia katusählysääntöjä.
  • Samasta koulusta voi ilmoittautua useampia joukkueita sarja tai voitte kerätä yhden joukkueen useamman luokka-asteen oppilaista.
  • Pelaajien varusteet ovat salibandymaila, suojalasit sekä sisäpelitossut. Jos joukkueeltanne ei löydy varusteita, niin niitä voi lainata järjestäjältä.

Kerää kasaan joukkueet koulustasi ja tule paikalle ratkomaan kirkkonummen Säbämestareita! Kirkkonummi Rangers kiittää yhteistyökumppaniaan Varuboden-Oslaa, jota ilman turnaus ei olisi mahdollinen.

Lisätietoja:

Iikka/040-823 7377, iikka@kirkkonummirangers.fi

Janne/ 040-502 0641, juniorvastaava@kirkkonummirangers.fi

Turnauksemme tukija:

Ilmoittaudu tästä viimeistään 14.9: