7-13v KERHO (MyHobby)

MyHobby kerhot jatkuvat syksyllä 2020!

Kirkkonummi Rangersin ja Kirkkonummen kunnan yhteiset My-Hobby kerhot jatkuvat Syyskuussa Masalan LähiTapiola Sport Centerissä.

TIETOA KERHOISTA:
Kirkkonummi Rangers järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalveluiden kanssa kaikille 1-6 luokkalaisille tarkoitettuja MyHobby-kerhoja.
Aikaisempaa harrastustaustaa ei tarvita, vaan kerho on tarkoitettu ihan jokaiselle liikkumisesta ja pelaamisesta innostuneelle koululaiselle.

Koulujen lomien aikaan kerhoja ei pidetä.
Osallistujille MyHobby-kerhot ovat ILMAISIA!

MY HOBBY -SALIBANDYKERHO alakouluikäisille: Ke klo 15.00-16.00
Kerhossa harjoitellaan salibandyn perustaitoja, motoriikkaa, liikutaan yhdessä ja tietysti pelataan. Osallistujien ideoita ja toiveita kerhon sisältöön liittyen otetaan myös vastaan.

MY HOBBY -PALLOILU- ja LIIKUNTAKERHO alakouluikäisille: To klo 15.00-16.00
Kerhossa harjoitellaan monipuolisesti eri pallopelien perustaitoja, motoriikkaa, liikutaan yhdessä ja tietysti pelataan. Osallistujien ideoita ja toiveita kerhon sisältöön liittyen otetaan myös vastaan.

Varustus:
Mukaan tarvitset mielellään oman juomapullon, sisäpelikengät ja liikuntaan sopivat vaatteet. Mailoja ja palloja löytyy LähiTapiola Sport Centeriltä.

KERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN:

MY HOBBY -SALIBANDYKERHO