Kerhot

Salibandykerhot jatkuvat keväällä 2020!

Kirkkonummi Rangersin ja Kirkkonummen kunnan yhteiset My-Hobby salibandykerhot jatkuvat Tammikuussa Masalan LähiTapiola Sport Centerissä.

TIETOA KERHOSTA:
Kirkkonummi Rangers järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalveluiden kanssa kaikille 1-6 luokkalaisille tarkoitettuja salibandykerhoja. Aikaisempaa harrastustaustaa ei tarvita, vaan kerho on tarkoitettu ihan jokaiselle liikkumisesta ja pelaamisesta innostuneelle koululaiselle.

Kerhokertoja kevään aikana on 18 tiistaina ja 18 torstaina. Koulujen hiihtolomalla vko 8 EI pidetä kerhoa.

MY HOBBY -SALIBANDYKERHO 1: Ti klo 14.30-15.30 1-6 luokkalaiset tytöt/pojat

MY HOBBY -SALIBANDYKERHO 2: To klo 14.30-15.30 1-6 luokkalaiset tytöt/pojat

Varustus:
Mukaan tarvitset mielellään sisäpelikengät ja juomapullon sekä liikuntaan sopivat vaatteet. Mailoja ja palloja löytyy LähiTapiola Sport Centeriltä.

KERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN:

MY HOBBY -SALIBANDYKERHO 1
MY HOBBY -SALIBANDYKERHO 2

Kerho toteutuu, mikäli tammikuun aikana ilmoittautuneita on 7-15. Kerhot toteutetaan yhdessä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalveluiden kanssa ja ovat osallistujille ILMAISIA.

LISÄTIETOJA:
Maiju Behm /Kirkkonummi Rangers