Kerhot

Syksyn kerhopaikat jo jaossa!

Salibandykerhot jatkuvat 3.9.2018

Kirkkonummi Rangersin salibandykerhoihin mahtuvat mukaan kaikki salibandyn harrastamisesta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Tavoitteena salibandykerhoissa on liikunnan perustaitojen ja salibandytaitojen oppiminen yksinkertaisten harjoitteiden kautta. Kerhoja on ympäri Kirkkonummea.

Kaikissa ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa kahden viikon ajan.

Toiminta maksaa kevätkaudelta 90 €,sisältää seuran jäsenyyden, ohjauksen,vakuutuksen,välineet ja tilat.

Syyskausi kaikissa kerhoissa alkaa allaolevan lukujärjestyksen
mukaan 3.9.2018
Pidämme taukoa aina koulujen loma-aikoina.

Ilmoittautumiset seuran MyClubin kautta!

Kerhot toteuvat mikäli vähintään 8 kerholaista/ryhmä.

Syksyn toteutuneet ryhmät, päivitetty 18.6.2018

TORSTAINA
klo 17-18 Pojat 7-9v, Kantvikin koulu

LAUANTAINA

klo 10-11 Perhesähly, lapset 3-6 v. Gesterbyn Suomenkielisellä koululla

klo 10-11 Perhesähly, lapset 3-5v, Kartanonrannan koululla

Perhesählyn kevätkausi maksaa 50€ (lapsi+vanhempi) ja näihin ryhmiin
voi nyt ilmoittautua suoraan MyClubin kautta.
Linkki löytyy sivujemme yläpalkista oikealta.

Rangers-liiga

Tällä hetkellä joukkueet ovat:

Rangers Centrum (ma klo 16-17 Kirkkonummen keskustan väestönsuoja)

Rangers Masala (to klo 16-17 LähiTapiola Sport Center)

Rangers Kantvik (to klo 16-17 Kantvikin koulu)

Rangers Sundsberg (to klo 16-17 Kartanonrannan koulu)

Tavoitteena on myös laajentaa toimintaa Siuntioon ja Veikkolaan

Joukkueet siis harjoittelevat kerran viikossa oman alueensa lähikoulussa ja turnaukset pelataan hieman isommissa puitteissa LähiTapiola Sport Centerissä Masalassa. Joukkueiden ohjauksesta vastaa Rangersin koulutetut ohjaajat ja jokaisella tulee olemaan oma valmentaja. Toiminta alkaa syyskuussa 2018(3.9.2018)ja päättyy toukokuussa 2019.

Harjoitusvuorot ja pelikalenteri tulee kesäkuussa 2018

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran My-club sivujen kautta, tapahtumat osiossa.

Toiminta maksaa 150€/pelaaja ja sisältää tilat, ohjauksen, pelipaidan, vakuutuksen, seuran jäsenyyden ja lisenssin.

-Tämä on yksi lisä meidän salibandykerhovalikoimaan. Kokeilemme tätä Rangers-liigaa 10-12v pojilla ja tarkoitus toki ottaa muita ikäryhmiä ja tyttöjä tottakai toimintaan mukaan tulevaisuudessa. Kustannukset halutaan pitää matalina ja kynnys lähteä täten helpompi. Pelit tuovat aina oman mausteensa harjoitteluun. Olemassa olevat kerhot tulevat jatkumaan, mutta varmasti uudistusta niihin myös tulossa. Kerhomaailma on vähän junnannut paikallaan ja haluamme panostaa siihen seuratasolla nyt huomattavasti enemmän ,koska siellä on valtava potentiaali, linjaa seuran valmennuspäällikkö Fager-Pintilä

Lisätietoja: paallikko@kirkkonummirangers.fi

Ilmoittautumiset: https://kirkkonummirangers.myclub.fi/events

Tervetuloa harrastamaan salibandyä Rangersiin.