Kerho 5-7v tytöt

Kerho on tarkoitettu 5-7 vuotiaille tyttö-pelaajille. Kerhomainen joukkue treenaa kerran viikossa. Tavoite on opetella salibandyn perustaitoja sekä innostua liikkumisesta ja ryhmässä toimimisesta. Tavoitteenamme on tämä toimii ponnahduslautana kohti tyttöjen ikäluokka joukkueita. Kaudella 2021-2022 pelaajat eivät osallistu joukkueena salibandyliiton sarjaan, mutta saattaa pelata muutaman harjoitusottelun, jos mielenkiintoa peleihin tulee.

**Treenivarusteet ovat:**
Salibandymaila
Suojalasit
Juomapullo
Sisäpelikengät

**Hinta** 65 € / syksy.

Kevätkausi 130€ laskutetaan erikseen.

**Paikka Kirkkonummen Väestönsuoja maanantaisin klo 16.15-17.00**

**Ensimmäiset treenit ma 8.11.2021**

**Hinta sisältää**:
ohjauksen, kerhopaidan, vakuutuksen, tilat sekä seuran jäsenyyden jäsen etuineen.

Ilmoittautuminen Myclub:ssa osallistuvan lapsen nimellä.

**Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun 14 vrk:n maksuajalla.** Ilmoittautumisen peruminen taloudenhoitaja@kirkkonummirangers.fi tulee tehdä laskun eräpäivään mennessä, muuten perimme täyden maksun.

Laskun maksamalla annat suostumuksen siihen, että seura luovuttaa tarvittavat henkilötiedot Salibandyliiton ryhmäpassirekisteriin Suomisportiin, sekä tapaturman/äkillisen tapahtuman sattuessa myös vakuutusyhtiölle.

Seuralta löytyy tarvittaessa mailoja ja välineistöä ensimmäisillä treenikerroilla.

Ilmoittautumislinkki: Tästä

Lisätietoja: