Eskari-säbä 5-6v tytöt & pojat

Kerho on tarkoitettu 5-6 vuotiaille tyttö– sekä poikapelaajille. Kerhomainen joukkue treenaa kerran viikossa. Tavoite on opetella salibandyn perustaitoja sekä innostua liikkumisesta ja ryhmässä toimimisesta. Tavoitteenamme on tämä toimii ponnahduslautana kohti seuraavan kauden joukkue toimintaa.

Kerhon vastuuvetäjänä toimii Kirkkonummi Rangersin edustusjoukkueen pelaaja Santeri Fager-Pintilä.

**Treenivarusteet ovat:**
Salibandymaila
Suojalasit
Juomapullo
Sisäpelikengät

Syyskausi 130€ laskutetaan erikseen.

Kevätkausi 130€ laskutetaan erikseen.

**Paikka **

**Ensimmäiset treenit **

**Hinta sisältää**:
ohjauksen, kerhopaidan, vakuutuksen, tilat sekä seuran jäsenyyden jäsen etuineen.

Ilmoittautuminen Myclub:ssa osallistuvan lapsen nimellä.

**Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun 14 vrk:n maksuajalla.** Ilmoittautumisen peruminen taloudenhoitaja@kirkkonummirangers.fi tulee tehdä laskun eräpäivään mennessä, muuten perimme täyden maksun.

Laskun maksamalla annat suostumuksen siihen, että seura luovuttaa tarvittavat henkilötiedot Salibandyliiton ryhmäpassirekisteriin Suomisportiin, sekä tapaturman/äkillisen tapahtuman sattuessa myös vakuutusyhtiölle.

Seuralta löytyy tarvittaessa mailoja ja välineistöä ensimmäisillä treenikerroilla.

Ilmoittautumislinkki: Tästä

Lisätietoja: